Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Mazda kıçı kırık hükümetinin nazını, satacağı üç beş araba için çekmiyor da o yüzden
He he ondan
Mazda kıçı kırık hükümetinin nazını, satacağı üç beş araba için çekmiyor da o yüzden
Evet temel sebebi o dediğiniz şey.He he ondan
Evet temel sebebi o dediğiniz şey.
Ülkeye Mazda gönderilmeme sebebi tamamen siyasi.
Kimin inandığı önemli değil, aldığım bilgi bu benim. Olayın temeli siyasi.Abi buna sadece bizim @kadir inanır
Kimin inandığı önemli değil, aldığım bilgi bu benim. Olayın temeli siyasi.
Sağlam bilgi.Muhtemelen yanlış bilgidir abi. Kimse distribütörlüğü almıyor, kendileride beceremiyor muhtemelen...
Premium araç satan bir şirket Mazda Tr operasyonunu devr alacakmış. Dedikodusu çıktıysa yakında resmi duyuru yapılacaktır.
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...Mazda, ayın 7'sinde, Mart 2024'te sona eren mali yıla ilişkin konsolide kazanç tahminini yukarı doğru revize etti . Ana işten elde edilen karı gösteren faaliyet karı 180 milyar yen'den 250 milyar yen'e, net kar ise 130 milyar yen'den 170 milyar yen'e çıkarıldı. Eğer gerçekleşirse her ikisi de rekor seviyelere ulaşacak. Sevkiyatlar esas olarak Kuzey Amerika'da arttı. Özellikle büyük spor amaçlı taşıtların(SUV'lar) araç başına satış fiyatı da artacak gibi gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 68012
Aradığım mesaj
Her iki ayakla fren kullanmak ayrı bir meziyet. Bir iki sefer denedim, cama yapışıyordum.Mazda3 MPS Nurburgring'de
Motorsporlarının olmazsa olmazı.Benim de dikkatimi çekti, sol ayakla fren, hem de Nurburgring'de