Mazda Collection'ın yeni ürünü Mazda Active kupa
Tamamı titanyum olan ürün 10 Şubat'ta satışa sunulmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 60850Ekli dosyayı görüntüle 60851Ekli dosyayı görüntüle 60852Ekli dosyayı görüntüle 60853
La Amerikan, ve la Alman, illa Japon illa Japon...Mazda, ABD "Tüketici Raporları"nın genel otomobil markası sıralamasında ikinci, güvenilirlik değerlendirmesinde ise birinci sırada yer aldı.
Mazda , 2020 yılında "Marka Güvenilirliği Değerlendirmesi" nde birincilik kazanmıştı.
Geçen yıl, "2021 Otomobil Markası Kapsamlı Sıralaması" nda da en üst sırada yer almıştı.
2022 yılında güvenilirlik listesinde birinci olmasına rağmen "Kapsamlı sıralaması otomobil markaları" listesinde ise Subaru'nun ardından ikinci sırada yer aldığı açıklandı.
"Öngörülen Güvenilirlik", "Sahibinin Memnuniyeti" ve "Yol Testi Skoru" üzerinden yapılan değerlendirmelerde, en iyi ve kötüler şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 60903
Bana buick verin gerisi sizin olsunMazda, ABD "Tüketici Raporları"nın genel otomobil markası sıralamasında ikinci, güvenilirlik değerlendirmesinde ise birinci sırada yer aldı.
Mazda , 2020 yılında "Marka Güvenilirliği Değerlendirmesi" nde birincilik kazanmıştı.
Geçen yıl, "2021 Otomobil Markası Kapsamlı Sıralaması" nda da en üst sırada yer almıştı.
2022 yılında güvenilirlik listesinde birinci olmasına rağmen "Kapsamlı sıralaması otomobil markaları" listesinde ise Subaru'nun ardından ikinci sırada yer aldığı açıklandı.
"Öngörülen Güvenilirlik", "Sahibinin Memnuniyeti" ve "Yol Testi Skoru" üzerinden yapılan değerlendirmelerde, en iyi ve kötüler şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 60903
Sanruf kaldırmışlardı şimdi komple cam tavana geçmişlerABD Alabama'daki yeni fabrikada geçtiğimiz ay sonunda üretimine başlanan CX-50'nin bayilere ilk tahsisi yapılmaya başlandı.
Ekli dosyayı görüntüle 60929
ABD spesifikasyonu için şu anda açıklanan araç fiyatı "26.800 ila 41.550 dolar"
Ayrıca, Mazda Kuzey Amerika tarafından geçen yıl duyurulduğu gibi , tüm modeller yalnızca AWD'dir.
Ekli dosyayı görüntüle 60931
Ekli dosyayı görüntüle 60934
Ekli dosyayı görüntüle 60930
Ekli dosyayı görüntüle 60932
Ekli dosyayı görüntüle 60933
Türkiyeden bahsetmiyorsun heralde. Bu hükümet yol yaptı yol Ankara istanbul arasında çok gittim geldim daha bugüne kadar bölünmemiş yol olmadan gittiğimi hiç hatırlamıyorum mutlaka bir yer bölünmüş ve onarım var.Sunroof hiç kalkmadı, güvenli yolları olmayan ülkelere göndermiyorlardı.
Sunroof hiç kalkmadı, güvenli yolları olmayan ülkelere göndermiyorlardı.
Bazı markaların Rusya'ya araç göndermeme kararına Mazda'da katılırsa planlanan teslimatlar bizim ülkemize kaydırılabilir mi acaba?
Güzel soru.Bazı markaların Rusya'ya araç göndermeme kararına Mazda'da katılırsa planlanan teslimatlar bizim ülkemize kaydırılabilir mi acaba?