O markalarla trafikte dolaşmakla bunun arasında çok fark var ama...Parası olan bunu getirmeye uğraşmak yerine a+++ kalite markaları alır aynı gün içinde
O markalarla trafikte dolaşmakla bunun arasında çok fark var ama...Parası olan bunu getirmeye uğraşmak yerine a+++ kalite markaları alır aynı gün içinde
O markalarla trafikte dolaşmakla bunun arasında çok fark var ama...
O paraya sahip olup bu arabayı alan için bunlar sorun bile değil...Tabii ki abi orası apayrı
Ufacık bir kaza yapsan bekle babam bekle çamurluk gelsin de arabaya bineyim
Banlayın şu adamı buradanVoswos gibi sürekli yeni araba yapmaya başladı bunlarda el atmışken bana da yapsınlar bari model patenti de bnim MY69
Toyota Corolla Cross, Mazda ile ortak girişim tesisinde üretildi. Ekim ayında ABD'de piyasaya sürülecek.
Ekli dosyayı görüntüle 58442Ekli dosyayı görüntüle 58443Ekli dosyayı görüntüle 58444Ekli dosyayı görüntüle 58445
İtalyan otomobil medyası "Quattroruote" tarafından tahmini CX-60 tasarımı yayınlandı..Dün yeni CX-60 test yapılırken kamuflajsız halde hatayla trafiğe açık yola çıkınca objektiflere takılmış. Kısa bir video Youtube'a yüklenmiş ve resimler sosyal medyaya dağılmış. Paylaşımı yapan sosyal medya kullanıcısı bugün yaptığı açıklamada Mazda'nın kendisine ulaştığını ve bundan dolayı paylaşımları sildiğini söyledi.
YouTube linki buyduEkli dosyayı görüntüle 59630
- YouTube https://t.co/hDXAIjhStf
Silinmiş görülüyor.
Ama resimler bizde kaldı..
Ekli dosyayı görüntüle 59628
Ekli dosyayı görüntüle 59629
Ekli dosyayı görüntüle 59631
Düşünüyorum, düşünüyorum çamurluk üzerine konulan aynaların mantığını çözemiyorum...Aralık 1980'de Japonya'da ilk kez yılın otomobili ünvanı verildi, bu ödülü Mazda 323/Familia kazandı..
Ekli dosyayı görüntüle 59848
Mazda ayrıca; 1982'de Mazda626/Capella ile
Ekli dosyayı görüntüle 59849
2005'te MX-5 ile
Ekli dosyayı görüntüle 59850
ve 2012'de CX-5 ile bu ödülleri kazandı..
Ekli dosyayı görüntüle 59851
Düşünüyorum, düşünüyorum çamurluk üzerine konulan aynaların mantığını çözemiyorum...
Tam emin değilim abi ama kör nokta sıkıntısını azaltma amacıyla yapılmış bir dizayn olabilir.Düşünüyorum, düşünüyorum çamurluk üzerine konulan aynaların mantığını çözemiyorum...
O dönemde, selfie çubuğu da yoktu ayar onunla yapılıyor desek...
Mantıklı...Tam emin değilim abi ama kör nokta sıkıntısını azaltma amacıyla yapılmış bir dizayn olabilir.
Aralık ayının ortalarında resmi olarak duyurulması planlanan makyajlı MX-5 in görüntüsü sızdı