Allah başka ışık yaktırmasın, yanan ışıkların hep cam suyu eksikliğinden olsunCam suyun eksik...
Amin aminAllah başka ışık yaktırmasın, yanan ışıkların hep cam suyu eksikliğinden olsun
Normalde sönmesi lazım, serviste bilgisayara bağlatın bence, şuan için çok kafaya takılacak bir şey olmadığı için aciliyeti yok.Cam suyu koydum ama hala ayni isik yaniyor. Neden olabilir acaba?
Cam suyu koydum ama hala ayni isik yaniyor. Neden olabilir acaba?
Ben zaten var diyordum sen yok diyordun...Ya o ışık yok mu o ışık
@Murat Yılmaz ve @kadir bilir. Cam suyunu yazlığa geçicem diye tamamen boşalttım, yanması lazım yanmadı. Gösterge test menüsünde de yanmayınca tuttum söktüm göstergeyi ledi mi patladı diye. Sorun yok. Arıza kodu, forscanla bağlan vs yok yok yanmıyor.
En son tamponu aldım aşağı, kabloyu söküp baktım. Seviye şamandırasından gösterge ledine direk geliyor hat. O nedenle gösterge testinde, forscanda vsde hiç bi şekilde yakılarak test edilmiyor. Şamandırayı çıkardım led yandı. Takılı kalmış, hava kararmıştı artık daha fazla kurcalayamadım.
Su girişi ve çıkışı biraz değişik, lastik uzantısından dolayı rahat girip çıkamıyor su. Ondan dolayı seviye düşünce hemen yanmama, doldurunca hemen sönmeme durumları olabilir. Takılmayın. Benim gibi kafayı yersiniz sonra Ya da sökün komple, su giriş çıkışına gelen lastik bölümü genişletin, o da rahatlasın siz de
Sonra bazıları tutup seviye ışığı olduğuna emin misin diyip sizi sorgulamaya başlıyor. Değil mi Kadir?
Ben zaten var diyordum sen yok diyordun...
Valla iyice bunadınHe hee aynen öyle
Valla iyice bunadın
Gelimde neden söküyoruzSen bi ara gel bu taraflara da senin şamandırayı sökelim...
Bu sokme takma islerinden hic anlamam ama isik gicik etti beniYa o ışık yok mu o ışık
@Murat Yılmaz ve @kadir bilir. Cam suyunu yazlığa geçicem diye tamamen boşalttım, yanması lazım yanmadı. Gösterge test menüsünde de yanmayınca tuttum söktüm göstergeyi ledi mi patladı diye. Sorun yok. Arıza kodu, forscanla bağlan vs yok yok yanmıyor.
En son tamponu aldım aşağı, kabloyu söküp baktım. Seviye şamandırasından gösterge ledine direk geliyor hat. O nedenle gösterge testinde, forscanda vsde hiç bi şekilde yakılarak test edilmiyor. Şamandırayı çıkardım led yandı. Takılı kalmış, hava kararmıştı artık daha fazla kurcalayamadım.
Su girişi ve çıkışı biraz değişik, lastik uzantısından dolayı rahat girip çıkamıyor su. Ondan dolayı seviye düşünce hemen yanmama, doldurunca hemen sönmeme durumları olabilir. Takılmayın. Benim gibi kafayı yersiniz sonra Ya da sökün komple, su giriş çıkışına gelen lastik bölümü genişletin, o da rahatlasın siz de
Sonra bazıları tutup seviye ışığı olduğuna emin misin diyip sizi sorgulamaya başlıyor. Değil mi Kadir?
Sen bi ara gel bu taraflara da senin şamandırayı sökelim...
Bu sokme takma islerinden hic anlamam ama isik gicik etti beni
O benim şamandıraydı
Su hazinesini tamamen doldurun, aracı önü aşağı bakacak şekilde mümkün olduğunca dik bir yokuşta park edin. (önce düzlükte de deneyebilirsiniz.) Cam suyu bidonunu su dolumu yaptığınız boğazdan tutup sallayın. Büyük ihtimalle söner ışığınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok sökecem de geri takmayacam onun şamandırayı.
Adamda hem bunama başlangıcı var, hem bana bunadın sen diyor. Hazır unutkanlık başlamışken sökelim bazı parçalarını, nasılsa unutuyor