Akum saglamdi fakay yinede bi aku ile denememi yapalim diyorsun. Ayrica ben manisadayim. Arkadasa ulasip bilgi alsaydim iyi olucakdi.onun sorunuda ayniydi oyle okudum ben.cok yere goturdum olmadi bayram burnumuzdan geldi
Akum saglamdi fakay yinede bi aku ile denememi yapalim diyorsun. Ayrica ben manisadayim. Arkadasa ulasip bilgi alsaydim iyi olucakdi.onun sorunuda ayniydi oyle okudum ben.cok yere goturdum olmadi bayram burnumuzdan geldi
Sigorta kutusu problemi ihtimaller dahilinde.Evet hocam oyle ama tam adresi ustanin verememis telefondan ulasmaya calistim bulamadim.cok sikti bu sorun beni .insallah burdan biri yardimci olur
Tmm hocam ama söktümüzde aküyü başka bir sikinti çikarmasin
Aynı amper ya da daha yüksek amperli, sağlıklı bir akü durumu belli eder.Peki illaki sifir akumu lazim yoksa baska bi araçdan yapsak olurmu.bire torpido isiginin degismesi kolaymi. Gerci isik varmi onuda bilmiyorum
Geçmiş olsun. Bunun için ayrı konu açmaya gerek yoktu.Arkadaşlar benim aracin sikintisi çözüldü çok şukur. Oydu buydu derken kucuk bi sorunmuz.cakmaklik lambasi ile kullyk lambasinin isigi yanmis şase yapiyormuş.değistirilince lambalar sorun kalkti.
Hadi geçmiş olsun kardeşim.Arkadaşlar benim aracin sikintisi çözüldü çok şukur. Oydu buydu derken kucuk bi sorunmuz.cakmaklik lambasi ile kullyk lambasinin isigi yanmis şase yapiyormuş.değistirilince lambalar sorun kalkti.
Arkadaşlar bu sorun, ampul arızasından meydana geliyor. Araç beyni falan hikaye.