Bişi diyemiiyyciim şekerim.Sigortaya bakan ampüle bakmıştır heralde yaww
Bişi diyemiiyyciim şekerim.Sigortaya bakan ampüle bakmıştır heralde yaww
Böylede olmazki o zaman en başa dönüp akü yerinde mi diye başlamak lazımBişi diyemiiyyciim şekerim.
Araba var mı ortada ona baktınız mı kiBöylede olmazki o zaman en başa dönüp akü yerinde mi diye başlamak lazım
Kabul bu çok iyiydiAraba var mı ortada ona baktınız mı ki
En başta sigortanın yeri sorulup sonra baktırdım denilince ampullerin aynı anda patlama ihtimalini de dahil etmek geldi aklıma.Böylede olmazki o zaman en başa dönüp akü yerinde mi diye başlamak lazım
Onların kontrolünüde sağladım zaten ampuller sağlam ve her iki kabloyada elektrik gitmiyorEn başta sigortanın yeri sorulup sonra baktırdım denilince ampullerin aynı anda patlama ihtimalini de dahil etmek geldi aklıma.
Olur mu olur, kapak kapatılıp açılırken ampuller cortlamıştır belki.
Bagajdaki körük soketinin girişini ve çıkışını ölçüp kopukluk olup olmadığına bakarsanız o ihtimal aradan çıkar.Onların kontrolünüde sağladım zaten ampuller sağlam ve her iki kabloyada elektrik gitmiyor
Vallahi dediğiniz yerden çıktı baktırdım kablo kopukluğu varmışBagajdaki körük soketinin girişini ve çıkışını ölçüp kopukluk olup olmadığına bakarsanız o ihtimal aradan çıkar.
BK kasaların sigorta kutuları kronik sorunlu, bende oyumu sigorta kutusundan yana kullanıyorum.
Geçmiş olsun, hayırlı bayramlar.Vallahi dediğiniz yerden çıktı baktırdım kablo kopukluğu varmış
Bagaj kapağı körüğü olduğunu düşünerek oyumu bagaj kapağındaki körüklerin kontrollerinden yana veriyorum ve ilave etmek istiyorum