Bilgilendirme için teşekkürler, başınız sağolsun, mekanı cennetir inşallah.Sonunda fırsatı ni bulup baktırdım elektrik ciye
Sigorta atmis torpido altındaki
Park sensörü de çalışıyor 10 amper lik sigorta atmis
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşten Fırsat anca buldum araya cenaze vs girdi
Merhaba edip aynı hatayı bende yaşamaktayım şuan da nasıl çözüme ulaştınız bulduğunuz sigorta nerede acabaArkadaşlar merhaba
2006 mazda 3 sahibiyim aracında geri vites ışığı uzunca zamandir yanmiyordu elektrik ciye baktırdığım da geri vites muşurunun arızalı olduğunu söyledi
Bugün benim sürekli parça aldığım yeri aradım bende yok internetten alayim dedim çöp dedi onlar servisi ara dedi
Servisi aradım (acibadem merser) kısadan alıyorum otomatik mi dedi evet dedim Manuel de yokmu diye sordum onlarda yok dedi serviste baktı vs vs Senin arabanda da müsür yok zaten dedi servise getir bakalım dedi şimdi benim kafam karisti bu araba müsür varmı yokmu
Şimdi bana bir yol gösterin ne yapayım
İnternet te 200 tl civari fiyatları var ordan mı alayım güvenilir internet sitesi veya yedek parçacı varmi
Yoksa servise mi gideyim olmayan musure mi baktirayim
Sonunda fırsatı ni bulup baktırdım elektrik ciye
Sigorta atmis torpido altındaki
Park sensörü de çalışıyor 10 amper lik sigorta atmis
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşten Fırsat anca buldum araya cenaze vs girdi
Çözümü yazmış ya @edipMerhaba edip aynı hatayı bende yaşamaktayım şuan da nasıl çözüme ulaştınız bulduğunuz sigorta nerede acaba
Bende elektrikciye götürdüm size söylenen şeylerin aynısı banada söylendi ancak arkadaşların cevaben yazdığı şeyler bendede yok arac sapasağlam çalışıyor sadece ışık yanmıyor ve sensör çalışmıyor
Yazmış ancak ben sigortasına baktım sigorta sağlam duruyorÇözümü yazmış ya @edip
Sigorta nerede dediğin için o alıntıları yaptım. Sigortaya baktırdım ile sigorta nerede arasında çok fark var.Yazmış ancak ben sigortasına baktım sigorta sağlam duruyor
Kapağın resmini atarmısın ?Yazmış ancak ben sigortasına baktım sigorta sağlam duruyor
Sonradan buldum cevap gelene kadar baktım benSigorta nerede dediğin için o alıntıları yaptım. Sigortaya baktırdım ile sigorta nerede arasında çok fark var.
Kapağın resmini atarmısın ?
Bu arada servisi aradım servis bu araçta müşür olmadığını eğer öyle bir sıkıntı yaşıyorsanız şanzımanın üzerinde vites sivicinden bir problem olduğunu dile getirdi ve ben bulamadım bu sivici vaktim yoktu gidemedim daha bir yereKapağın resmini atarmısın ?
Ona baktım ama saglam
Neyle nasıl baktınız ?Ona baktım ama saglam
Kontrol kalemiyle baktım ve ona güvenmeyip değiştim ama olmadı ayrıca bagajda sis lambasida yanmıyor geri vites lambası ve sis lambasi ikiside yanmiyorNeyle nasıl baktınız ?
Ne kadar detay o kadar verimli dönüş.Kontrol kalemiyle baktım ve ona güvenmeyip değiştim ama olmadı ayrıca bagajda sis lambasida yanmıyor geri vites lambası ve sis lambasi ikiside yanmiyor
Sigorta paneli ile ilgili işlem yapıldıysa soketleri oturtulmamış olabilir.Kontrol kalemiyle baktım ve ona güvenmeyip değiştim ama olmadı ayrıca bagajda sis lambasida yanmıyor geri vites lambası ve sis lambasi ikiside yanmiyor
Bagaj kapağı körüğünde kablolarda kopma olmuş olasılığı çok yüksek.
Bagaj kapağı ihtimali daha yüksek, kapakta bildiğim kadarıyla sis ve geri vites ışığı var ve ikisi de yanmıyor...
Sigortaya bakan ampüle bakmıştır heralde yawwBagaj kapağı ihtimali daha yüksek, kapakta bildiğim kadarıyla sis ve geri vites ışığı var ve ikisi de yanmıyor...
Aynı anda ampulleri patlamadıysa tabi.