Evet arkadaşlar bu akşam itibari ile AFR ayarını yaptırmış bulunuyorum. Özdin Abi çok ilgili sorduğunuz her soruya cevap veriyor. Öncelikle sistem incelemesini yaptı ve enjektör nozulları küçük olduğunu tespit etti ve onları büyüttük. Bu arada benim araca lpg montajı yapılırken manifold delinmeden yapılmış. (Lpg yi taktırdığım yeri mazda bayii tavsiye etmişti. Orası el değiştirdi ve bugün nozulları değiştirdiğim yerdeki usta benim arabaya montajı yapan kişi çıkmasın mı
o dönemde ne kadar mazdaya montaj yapmışlarsa manifoldu delmeden takmışlar. Nasıl yaptıklarını anlattı ama ben pek anlamadım
) Neyse konuya dönecek olursak nozul işlemi tesisatın hazırlanması derken çıktık otobana. Dip gaz, yüksek vites düşük devir, düşük vites yüksek devir, son sürat derken(170 ile sol şeritte giderken orta şeritten sola doğru giden köpek çıkıverdi bir anda tozunu aldım valla verilmiş sadakam varmış
) ayarları yaptı. Sistem çok iyi oldu dedi. Aracımın ayarları kötü olmamakla beraber tam stabil oldu dedi. Gazda giderken benzinde gidiyormuş hissini aldım yada şimdilik psikolojik bir durum.
Bir kaç gün kullanınca daha iyi anlamış olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 25830 Ekli dosyayı görüntüle 25829 Ekli dosyayı görüntüle 25825