Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar. Eskişehirden mazda'cı arkadaşınız, uzun zaman oldu yazamıyorum. en son güncellemeden sonra iphone telefondan sayfaları açmamaya başlayınca vakit bulamadım açıkcası..
niye yazdım bunu, sadece bir sorun olduğunda foruma yazıyorum gibi görünse de, aslında öyle değil
))
Sorunum şu; aracın galiba lpg beyninde sorun var. arabada gaz olmasına rağmen sanki yokmuş gibi algılayıp benzine geçiyor.. bunu da tam 8 km.sonra yapıyor. belli ki birşeyler ısınıyor, anlayamıyorum.
lpg markası brava mı bravo mu ne! brc'nin yan sanayisi Türk malı.. brc servisine gittim, "aaabi beyni bi değiştirelim yeaa, 300 lira.. ama sorun o değilse ön takımı komple değiştirmemiz lazım 800 lira" dedi.
başka bir lpg ciye gittim, o da "bizde bu markanın aleti yok, sorunu anlayamayız, ama istersen atiker takalım 800 liraya, komple ön takım değişterelim" dedi.
Sorun bu.. açıkcası arabayı da satmayı düşünüyorum, kısa bir zaman sonra evlenmek gibi bir hata yapmak üzereyim. aynı zamanda izmire tayin durumum var.. ne yapayım? yaptırmadan mı satsam, alacak kişiye söylesem bunu? veya ne önerirsiniz?
dertleşme gibi olduğu idare edin, tekrar hayırlı bayramlar diliyorum