Holydao
Benlik bi durum yoksa çıkıyorum!
çok teşekkür ederim öncelikle kibar davetiniz için bir kaç sorum olacak öncelikle yardımcı olursanız cok sevinirim ben trim sesine parça sesine ve motor gürültüsünü çok takıntılıyım bu neden dolayı super b den hiç memnun değilim malzeme sesi kronik sorunları cam tavan sesi mazda da kronik ne sorunlar var bide ikizleeim var 10 aylık bebek arabası bagaja sığarmı joinin ikiz bebek arabası var sizce sığarmı bagaja
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de 2014 skyactive Mazda3 sahibiyim, durust olmak gerekirse 2016 model dolu bir skoda superb hem de 1.4 tsi sahibi olsam ekonomik bir mecburiyet yoksa ölene kadar degistirmem o aracı diyecektim ama siz kendinizce sebepler sunmuşsunuz. Bu saatten sonra bana soruları yanıtlamak düşer
Mazda3 genel kanıya göre yol gurultusunu fazlaca iceri alan bir arac fakat sahsen ben 9 hoparlorlu bose ses sistemli aracimda muzige ayri bir onem verdigimden cok etkilenmiyorum yol sesinden. Yine de bu goruse katiliyorum, ozellikle tırtıklı asfaltta muzik dinlemiyorsanız yolculuk eziyet haline geliyor. Bebek sahibi biri olarak bu konu sizin icin onemli olsa gerek diye dusunuyorum.
Bagajı ortalama araclar seviyesinde, siz spesifik bir bebek arabasindan bahsediyorsunuz, hem de anladigim kadariyla ikizler icin olanindan... Bunu ozellikle o marka model bebek arabasiyla denemeden cevap veremeyiz diye dusunuyorum.
Mazda3'te cam tavan olmadigi icin cam tavan sesi de yok. Genel olarak trim sesiyle ilgili sikinti yasamadim, yasayan da duymadim. Motor gurultusu olayi da daha cok gurultu degil de adeta bir senfoni gibi geliyor insana, bagirttikca bagirtasiniz geliyor, sahlaniyor, kukruyor motor ama once emniyet tabii ki!
Veli abi'nin dedigi gibi yillik 20 binin alti mesafeler icin dizel tavsiye edilmez. Sahsi fikrim olarak da diyebilirim ki yillik 10 bin km'yi bile gecemeyen biri olarak dizele verecegim ekstra parayi donanima ve modele vermeyi tercih ederim.
Duzenleme: Yine de 2016 model 1.4 tsi full cam tavan bir skoda superb'e sahip olsam ancak mazda6 icin degistirirdim o araci.