Dün sevgili dostum Özkan beni ziyarete geldi, birlikte yemek yedik, çay içtik, müthiş zevkli sohbetler yaptık, araya Mercedes showroom ziyareti sıkıştırıp, detaylı kalite algısı kritikleri yaptık. Yani müthiş güzel bir ziyaret oldu, ben çok keyif aldım. Özkan'a buradan tekrar teşekkür ederim.
Özkan'ın gelişinde konu oldu dolu hasarları, ciddi ciddi konuştuk. Bu arada aklıma da geldi, bu konu özellikle Marmara'da yaşayanlar için son 2 yıldır çok ciddi bir mesele ve olmaya da devam edecek gibi görünüyor.
Ben de bu konuyu iyi bilen bir kişi olarak böyle bir başlık açayım, burada konuşalım istedim. Sanırım bu konudan muzdarip olan arkadaşlar için yararlı olabilir. Çözüm yolları bulunabilir.
Bir anda her şeyi yazamayabilirim, yavaş yavaş yazarız.
Özkan'ın gelişinde konu oldu dolu hasarları, ciddi ciddi konuştuk. Bu arada aklıma da geldi, bu konu özellikle Marmara'da yaşayanlar için son 2 yıldır çok ciddi bir mesele ve olmaya da devam edecek gibi görünüyor.
Ben de bu konuyu iyi bilen bir kişi olarak böyle bir başlık açayım, burada konuşalım istedim. Sanırım bu konudan muzdarip olan arkadaşlar için yararlı olabilir. Çözüm yolları bulunabilir.
Bir anda her şeyi yazamayabilirim, yavaş yavaş yazarız.
Moderatörün son düzenlenenleri: