Son yaptıgım gayet iyi catlagı var sadeceLogo değişimi olmuyor, yerine otursa bile olmuyor, illa bi falsosu oluyor. @kadir defalarca logo sipariş etti, hiç birisi oturmadı tam olarak. Hatta en son gelen logoyu daire kapısına yapıştırmıştı, onu da çalmışlar İşin kötü tarafı airbag kapağı ve airbag birlikte satılıyor. Üstteki kapak tek satılsa alınıp değiştirilir ama, airbag işin içine girince maliyet çok fazla oluyor. @razumuhin bence etrafını iyice kapatın ve üstündeki çatlak boyayı zımpara ile çıkarın, en azından tek renk olur
Mesajınızın taşındığı konuyu inceleyebilirsiniz.Garaj ailesi merhabalar direksiyondaki marka ableminin boyası biraz soyulmuş durumda buna nasıl bir çözüm buluna bilir veya neyle guzel boyanir ben sprey boya ile olur diye tahmin ediyorum lakin sokmeye gelmiyor kırılıyor bu konuda deneyimi olanlardan bilgi almak istiyorum simdiden teşekkür ederim.
Aramıştımda bulamamıstım bu konuyu teşekkür ederim daha tam net bir çözüm yok gibi is başa düştü demek.Mesajınızın taşındığı konuyu inceleyebilirsiniz.
Sanırım burda marka ablamine bir işlem yapilmamis direksiyonun el deyen yerleri boyanmış gibiŞimdilik 8tl ye aldığım Boya ile idare edeyim. Sonrası deri diktiririm.
Peki Teşekkür ederiz keyifli sürüşler.Evet. Sadece Boya. Amblem işini ben çözemem sanırım.