emytoget
emytoget
Kışın eco/ac yada hiçbirşey yazmadan kullan. Autoya bas sonra acyi kapat sıcaklık ayarı yap. Üfkeme şiddetine dokunma ısıya göre kendi üflemeyi ayarkasın. Yazın ise önce ac sonra eco/ac kullan
dün arabayı yıkattım eve dönerken bir bakaayım dedim otomatik klimayaKışın eco/ac yada hiçbirşey yazmadan kullan. Autoya bas sonra acyi kapat sıcaklık ayarı yap. Üfkeme şiddetine dokunma ısıya göre kendi üflemeyi ayarkasın. Yazın ise önce ac sonra eco/ac kullan
Sıcaklığı kaça ayarladın 24-25 ise düşmesi lazm. Dış ortamı göstermiyorsa ondan olabilir. Dış ortm sıcaklıgına göre ayarlıyor kendini çünküdün arabayı yıkattım eve dönerken bir bakaayım dedim otomatik klimaya
dediğin şekilde yaptım
sıcaklığı ayarladım, auto ya bastım , a/c de aktif oldu, onu kapattım, fan son şiddette üflemeye başladı ama kendi sonradan düşürmedi fanı arada bir tık düşürüyor hemen sonra geri artırıyor, bir sıkıntı mı var acaba
bir de bu amb için dış ortam sıcaklığını gösteriyor denmişti; ama ben de 2 çizgi dışında bir şey göstermiyor
sıcaklığı 23 e ayarlamıştım, dış ortam sıcaklığını görmede sıkıntı var o zaman? neresinde problem olabilir acaba?Sıcaklığı kaça ayarladın 24-25 ise düşmesi lazm. Dış ortamı göstermiyorsa ondan olabilir. Dış ortm sıcaklıgına göre ayarlıyor kendini çünkü
Klima kullanımı hakkında Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var.Merhaba arkadaşlar;
Motor sıcaklığının normal olduğu durumda dış hava sıcaklığı 6 derece iç hava sıcaklığını da 25 derece yaptığımda aracı 10 dk sürüyorum
fakat sıcak yerine biraz ılık hava geliyor. sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir? Isı derecesini düşürdüğümde iç havanın soğuduğunu hissediyorum.
Aslında 29 derece de yapsam çok ısınmıyor gibi Ayrıca şunu da merak ediyorum. auto tuşu sadece klimayı çalıştırıyor bu tuş devrede olmadığında
ekrandaki sıcaklık derecesi ayarlandığı değerde sabit mi kalıyor düşme ya da çıkma eğilimi gösteriyor mu?
Detay kırmızı yazıdaYolda giderken fan kapalı olduğu halde dışarıdan daha fazla taze hava girsin istiyorsanız, sunroofun arkasını açın, sunroof yoksa 1 camı 2 cm kadar açın... 1 dakikada aracın havası değişir