Japon stil hecbek kasa için bol miktarda var ama sedan için yok ilginç
Nerede var hocam söyleyin alalım kaç gündür arıyorum.2012 hb benim.
Japon stil hecbek kasa için bol miktarda var ama sedan için yok ilginç
Öyle çok sırıtır abi.HB tipinden alıp, sadece önler kullanılabilir.
Satarsaniz alırım. Fstuninge gelmeyecekmiş konuştum ben üretici firma üretmiyor artık dedi. Üretici firka perflexle konuştum üretim yapmayacağız artık dedi satışı yok diye beklemeyin piyasada kalan bayilerin elinde bulursanız ancak bulursunuz dediler.Arkadaşlar bende forumda alan bir arkadaşın resmine binaen aldım fstuning ama sedan yerine hb olanından göndermişler önkeri takmış bulundum. Aradım 1,5 aya yeniden stoğa gireceğini söylediler. Girinve arkaları değiş tokuş yapacağız. fstuning mazda 3 rüzgarlık - Google'da Ara:
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende fatih beyle geçen hafta görüştüm sipariş geçtin dedi belki yurt dışından sip. Bilmiyorum ama bana 1, 1.5 aya gelir dedi. Hatta geri gönderin paranızı iade edelim dediler ama ben önleri takmış bulundum dedim. Gelecek dediği için beklemedeyim. 1 aya arıyacağım. Arkalar bagajımda bekliyor.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı olması lazım..Peki hb ile sedan ön camlar aynı mi?
65 e almıştım ben, karaborsa olmuş demek 100 iyi yine güle güle kullan hocam.Bu arada markası perflex kaliteli ürün ve esnek sert kalıp değil fiyatı fazla biraz 100tl satıyor.
Güle güle kullanın hocam. güzel olmuş...Bu arada markası perflex kaliteli ürün ve esnek ,sert kalıp değil fiyatı fazla biraz 100tl satıyor.
Buda isa83 kardeşim ile arkaları değiştiğimiz cam rüzgarlığın bendeki hali teşekkürler isa83.Bu arada markası perflex kaliteli ürün ve esnek ,sert kalıp değil fiyatı fazla biraz 100tl satıyor.