Mugen tipi ni hiç sevmiyorum
Aynı fikirdeyim... Eski tarz direklere geçmeli bulunabilirse ben onları seviyorum ama Mazda için var mı bilmiyorum.Mugen tarzi tavsiye etmiyorum cirkin duruyor.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eliftuning e baktınız mı
Cam rüzgarlığı şu şartlarda işe yarıyor Serkan;Sunroof varsa rüzgarlığa gerek yok bana göre , olmayan araçlarda uzun yolda çok güzel iş görüyor
tapatalk by zenfone2
Ben 3 yıldır kullanıyorum zaten abi rüzgarlığı hava yağışlı ve buğu yaptığında eski aracımda sunroofun arkasını kaldırıyordum ama sağanakta tabiki içeriye yağmur giriyor , park halindede sıcak olunca arkasını açık bırakıyordum ,tabi araç görebileceğim biryerdeyse diğer türlü i.in biri gelipte arabaya izmarit bile atabilirCam rüzgarlığı şu şartlarda işe yarıyor Serkan;
1-Hava yağışlı ve doğal olarak camlar buğu yapıyor, sunroof açılamayacağı için rüzgarlığa kadar camları hafifçe indirmek içerideki buğuyu alıyor.
2-Özellikle yaz aylarında guzu park halinde iken; camları rüzgarlığa kadar indirmekle bir nebze olsun içerinin kesif havası alınmış oluyor. Bunu rüzgarlık yokken de yapabiliriz ama, sokakta hayvanımsı insan çok olduğu için bazen açık camdan içeri çok çeşitli materyaller atabiliyorlar...
Enes te soruyordu, ben eliftuningden almıştım ama uzun zamandır stokta görünmüyor, telefonla irtibat kurularak yardımcı olması istenebilir, japon stil bulunmuyor honda alıp mugen bakmak lazımyakın zamanda cam ruzgarlıgı alan oldu mu ?japon sitili