vonallen
Katılımcı
Bugün söktüm filmleri, sap gibi kaldı guzu
geçen gün polis abilerim çevirmede çeviriyorlardı alt üst. göz göze geldik, babacan bir bakış ve ilk fırsatta sökmem gerektiğini anladım, yoksa iteleyecekler @bayraktar şu anda 400 lira verecek durumum hiç yok, riski almayacağım, inşallah seni durdurmazlar, bol şans..Ben inatla sökmüyorum. Sonuna kadar direneceğim!
Hafta sonu köye giderken iki noktada trafik ve bir noktada trafik jandarma vardı. Durdurmadılar ama inşallah paket servis olarak eve yollamazlar...
Hayata heyecan katmak lazım. Küçük şeylerle mutlu olmak gibi bu da bir yöntem işte.Bazıları Rus ruleti sever
Şu an illegal bir kişiliksin, kolluk kuvvetleri fellik fellik seni arıyorHayata heyecan katmak lazım. Küçük şeylerle mutlu olmak gibi bu da bir yöntem işte.
Kapalı kasa panelvan alıp, sacın üstünden cam filmi yapıştırsak çok mu ironi yapmış oluruz.
Yahu zaten ticari araçların ÖTV si daha düşük, aynı aracın ticari olanıyla binek olanı arasında 15-20 Bin TL fiyat farkı var.
Adam yasa dışı iş yapmak için mis gibi kapalı kasayı ucuz yollu almak yerine, binek araç alıp film yaptırdıktan sonra bu araçla yapmayı planlıyorsa bırakın yapsın. O adamdan zarar gelmez. En fazla çalıyordur, çalsa da çalışıyordur adam. ÖTV sini ödemiş en azından.
Hep onlar dalga geçecek değil ya...
Kapalı kasa panelvan alıp, sacın üstünden cam filmi yapıştırsak çok mu ironi yapmış oluruz.
Hep onlar dalga geçecek değil ya...
Hocam alemsin vallahi. Ama hep dediğim gibi yine bir kulp takarlar. Hatta düz kontak çalışan beyinlere denk gelirsen bu ironi bir anlam bile ifade etmez, film yasak diyerekten yine keserler cezayı. O da mı olmadı, aracın rengini değiştirmişsin, çift renk olmuş derler, yine keserler...
benim ev acıbadem hastanesinin alt tarafında o civarda çevirme olmaz . istanbul yolu üzerinden otobanı takip et mudanya çıkışından bursa istikametine devam et oradan sağa izmir yoluna dön acıbademin önüne gelirsin bu söylediğim ana yolları takip ettiğin sürece çevirme olmaz. çünkü bu yollar çevirmeye müsait değilHafta sonu güzergahı;
Sabah erken vakit 07 gibi İstanbul-Bursa Osmangazi köprüsü üzerinden Nilüfer Acıbadem hastanesi civarına
Dönüş;
Akşam karanlık basınca Bursa -Adapazarı , muhtemelen İznik gölü yanından Pamukova -Adapazarı..
Eyy Bursa lı arkadaşlar bu güzergahta var mı bir sıkıntı film ile dolaşmaya devam...
benim ev acıbadem hastanesinin alt tarafında o civarda çevirme olmaz . istanbul yolu üzerinden otobanı takip et mudanya çıkışından bursa istikametine devam et oradan sağa izmir yoluna dön acıbademin önüne gelirsin bu söylediğim ana yolları takip ettiğin sürece çevirme olmaz. çünkü bu yollar çevirmeye müsait değil
o civarda çevirme hiç olmaz rahat rahat gelir gidersinGideceğimiz yer Nilüfer belediyesi yakınında Oyun engel tanımaz parkının yanında, sabah erken ve akşam geç saatte sıkıntı olmaz diye düşündüm.Otoyol da yolu kapatıp çevirme yaparlarsa da öder geçer, gider filmleri söktürüm..
Yasağı delmek için güzel fikir... Yakın zamanda uygulayanlar olacaktır.Reklam firmasında çalışıyorum. Araç kaplama işi vs de yapıyoruz. Bir ara niyeti bozdum, arkadaşlar zor tuttu manyaklaşma diye.
Araçlara reklam giydirmesi yapıyoruz nasılsa, yan ve arka cama düz siyah folyo (oneway) basayım, köşesine de Mazda logosu koyayım 5-6cm lik. Tüv Türk' e araç reklam logoludur diye tespit yaptırıp, ruhsata işleteyim; gezeyim böyle dedim
Yasal mı, yasal...
(camlara uygulanan folyo delikli, Oneway vision diye geçer. İçerden dışarısı biraz karartılı olsa da görünür ama dışarıdan içerisi hiç görünmez.)
İşte bu yüzden ucuz film tavsiye ediyorum herkese söktürsen bile dokunmaz