arka camlardaki E9 kodunun üzerindeki V harfi fabrikasyon karartılmış cam olduğunu gösteriyor ve bakanlığın onay verdiği anlamına geliyor. araçlar türkiyeye onaylı giriyor. polislere takılırsanız v harfini gösterin. bilmiyorlarsa yaptıkları işi adam gibi öğrensinler. yazıya falan gerek yok. ön camlarda sadece E9 yazar v harfi olmaz yani karartılmamış. camlarınıza bakarsanız görünüyor.Ben sabah sadece ön iki camı söktüm, arka camlar zaten fabrika çıkışı karartılmıştı. Yine de polis arkadaşlarla sıkıntı yaşayan olduğunu duyduğum için Mazda Türkiyeden bir yazı talep ettim, ayrıca Asalet sağolsun servistende bir yazı çıkaracak. Ne olur ne olmaz her türlü doküman polis arkadaşlar için yanımızda hazır olsun.
Bu bilgileri biz biliyoruz ama çoğu polis memurumuz bilmiyor. İşinizi doğru yap diyebiliyorsanız ne mutlu size. Son 2 haftada duyduğum kadarıyla ceza yiyenlere polisin tek söylediği yapacak bir şey yok deyip cezayı gömüyorlar. 427 TL az para değil, gerekiyorsa doküman taşırım hiç sorun değil. Ben önlemimi alayım da polis varsın ben anlamam V desin. Elimde ne kadar ispat olursa, elimde o kadar güçlü olur.arka camlardaki E9 kodunun üzerindeki V harfi fabrikasyon karartılmış cam olduğunu gösteriyor ve bakanlığın onay verdiği anlamına geliyor. araçlar türkiyeye onaylı giriyor. polislere takılırsanız v harfini gösterin. bilmiyorlarsa yaptıkları işi adam gibi öğrensinler. yazıya falan gerek yok. ön camlarda sadece E9 yazar v harfi olmaz yani karartılmamış. camlarınıza bakarsanız görünüyor.
İşte ben de diyorum ki niye mahkemelerde uğraşıcam, V harfini gösterene ben bilmem V harfi yazılı ispat et diyormuş. O yüzden bir sayfa yazı problem olmaz, taşırız yanımızdaEğer camdaki V harfini gösterdikten sonra hala ceza yazarsa iş mahkemede biter net. Yönetmeliklerde yazıyor bunların açıklamaları. Ceza yazamaz bu araçlar bakanlık onaylı giriyor türkiyeye...Mahkemeyi %100 kazanırısn
İşte ben de diyorum ki niye mahkemelerde uğraşıcam, V harfini gösterene ben bilmem V harfi yazılı ispat et diyormuş. O yüzden bir sayfa yazı problem olmaz, taşırız yanımızda
Polis bu işareti gördüğünde bu camın sanayi bakanlığının onay verdiği cam tipi olduğunu kabul etmesi gerekir.
Tabi ki yazı almakta çözüm . Neyse yine de ellerinde yazı olmayanlar için bilgilendirme olsun.
En başından itibaren bunu uygun şekilde anlatıyorum işte...Sen de ondan şikayetçi olursun yasalara karşı geldiği için. Mahkeme işi o kadar zor iş değil. İş inata gelirse o da düşünsün . O ceza iptal olur .
iş
Ehliyeti olmayan Trafik Polisi gördükten sonra, her şey mümkün bu ülkede... Küçük bir ihtimal olsa da, başına gelen olursa ne yapması gerektiğini yazdım sadece...Neyse artık başımıza gelirse bi şekilde halledeceğiz. Ama polislerin ben ce bunu bilmemesi zor. Trafik polisinin gerekli mevzuatı bilmesi lazım bu yüzden ceza yazacağını hiç zannetmiyorum.
R43 cam, araçların fabrika çıkışında takılan karartılmış cam uygulamasıdır. Yeni yasaya göre yalnızca bu camlar serbest bir şekilde kullanılabilecek.
yedik yedik.tabi emniyet israr eder ceza yazılınca orda çalışanların maaşları yükseliyor ya
yedik yedik.tabi emniyet israr eder ceza yazılınca orda çalışanların maaşları yükseliyor ya
MİT veya Jandarma deseler bir nebze de, emniyet çok komik durmuş...kurumlar sadece tavsiye de bulunur karar vericiler yöneticilerdir uygulayıcılarda kurumlardır. işi emniyete atmak çok ucuz bir gerekçe olmuş. basiretsizlikten başka bir şey değil bence