Mazda 3 için buji araştırmaya başladığımda...Buji konusunu da detaylı bir şekilde araştırma fırsatım oldu...Mazda Denso ile çalışıyor olsada mazda 3 için NGK nın uyumlu bujilerini kıyasladım ve sıraladım...
Normal standart buji:BKR5E-11 $1.99 NGK 6953 Spark Plugs - Best Car SparkPlug Replacement
İridyum buji IR kodlu:IFR5E11 $11.46 NGK 7994 Spark Plugs - Best Car SparkPlug Replacement
NGK nın yeni çıkarttığı IX kodlu İridyum bujisi:BKR5EIX-11 $7.44 NGK 5464 Spark Plugs - Best Car SparkPlug Replacement
Tabloları inceleyip görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim...BKR5EIX-11 kodlu buji almak mantıklıca geliyor...
Densoyu temin etmek zor ve bu kadar detaylı ürün açıklamasıda bulamadım ilginize....
Ngk sitesinden Lpg'li motorlar için buji arama motoru;
NGK - Ürün bulma aracı
Ngk sitesinden Benzin'li motorlar için buji arama motoru;
NGK - Ürün bulma aracı
Normal standart buji:BKR5E-11 $1.99 NGK 6953 Spark Plugs - Best Car SparkPlug Replacement
İridyum buji IR kodlu:IFR5E11 $11.46 NGK 7994 Spark Plugs - Best Car SparkPlug Replacement
NGK nın yeni çıkarttığı IX kodlu İridyum bujisi:BKR5EIX-11 $7.44 NGK 5464 Spark Plugs - Best Car SparkPlug Replacement
Tabloları inceleyip görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim...BKR5EIX-11 kodlu buji almak mantıklıca geliyor...
Densoyu temin etmek zor ve bu kadar detaylı ürün açıklamasıda bulamadım ilginize....
Ngk sitesinden Lpg'li motorlar için buji arama motoru;
NGK - Ürün bulma aracı
Ngk sitesinden Benzin'li motorlar için buji arama motoru;
NGK - Ürün bulma aracı