Muygun
Şu Tiğin
Cx 5 göz kırpıyor bana ama bütçe zorlar. Maksatım borçsuz halletmekYine daha üst model başka bir Mazda almak gerekiyor galiba bu tutarlara
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cx 5 göz kırpıyor bana ama bütçe zorlar. Maksatım borçsuz halletmekYine daha üst model başka bir Mazda almak gerekiyor galiba bu tutarlara
Hanım manuel kullanamaz abi haftanın 5 günü onda çocuğu okula götürüp getiriyor ben haftada 1 veya hiç hemen forester e bakacağım. Ssanyong da radarlarımda
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarı sitede dün gördüm sanırım bu ilanı favladım hemen ama mazda dan ineceğim pişman olacakmışım gibi geliyor banaEkli dosyayı görüntüle 71766
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sahibini tanımıyorum, aracı bilmiyorum, fena durmuyor diye paylaşayım dedim
Mazda Kim köpek ki Subaru aldığına pişman olacaksın bu kasa benim bir önceki bindigim gamyon, Sh kasa diye geçer, şuan sj kasa forester kullanıyorum, burada üzerinde oluşacak toplum baskısından korkma, arkanda ben varım. Hiç korkmamazda dan ineceğim pişman olacakmışım gibi geliyor bana
Mecbur kalmadığım sürece her ikisini de almam. Bu yüzden her ikisine de eşit uzaklıktayım.Suv-Wagon tipindeki şu iki araçtan sizce hangisi mantıklı?
Beklentiler; uzun vadede sorunsuzuk ve genişlik, çoklu kullanım öncelikli.
1.araç: Jogger 1.0 expression
Ekli dosyayı görüntüle 71849
2.araç: Egea Cross Wagon 1.0t
Ekli dosyayı görüntüle 71848
Ekli dosyayı görüntüle 71847
Suv-Wagon tipindeki şu iki araçtan sizce hangisi mantıklı?
Ekli dosyayı görüntüle 71852
Bunlar cansız araçlar, kendini ispatlamış araç şart. Megane 3 sw 1.6 dci, gt-line (130 beygir 320 tork) bunları kılçıksız yer
Megane 3 SW bu kategoriye girmiyorki, mukayesesi yanlış. Yeni modelinde suv'a dönüştürülen Reno Escape desen hadi neysede.
Yükseltme kitiyle olacak iş olsa i20 alıp kit takıp bayondan ne farkı var denilirdi. Aşagıdaki detaylarda da görüldügü üzere yükseklikleri aynı nerdeyse. Demekki mesele kitle yükseltme meselesi degil. Bahsi geçen araçlar suv-wagon, crosscountry hadi en kötü mpv diyelim, bahsettigin Megane 3 e göre çokta suv yani.Yükseltme kiti ile birebir aynı yüksekliğe gelir siz bu araçları suv olarak görebiliyor musunuz?
En son yan sanayi camiyasına baktığımda2 adet yağ filtresi man,bir hava filtron ve bir polen filtresi aldım.680 tl ye Dünkülerin biri tek filtreye 200 diğeri 400 demişti.Veli Babın dediği gibi çıkar bu.
Ivır zıvır parçaları net üzerinden almak çok mantıklı.
Fiyatlara %30 zam geldiEn son yan sanayi camiyasına baktığımda
Yan sanayiden orjinale doğru
87 tlden 950 tl kadar hava filtresi
78 tl den 680 tl kadar yağ filtresi
65 tl den ( 65 di sanırım ) 1900 tl kadarda polen filtresi vardı.
950 TL lik Hava filtresinde kompresör, 1900 TL'lik polende ise klima kompresörü de var ellam.Fiyatlara %30 zam geldi
Jogger 6 ileri olduğu için ben Jogger diyorum..Suv-Wagon tipindeki şu iki araçtan sizce hangisi mantıklı?