Bu Araç Hakkında Görüşleriniz Nelerdir? (III)

Erçay

Aktif
Araç Markası
Subaru Forester
Araç Renk ve Tip
Siyah - Sedan
Hanım manuel kullanamaz abi haftanın 5 günü onda çocuğu okula götürüp getiriyor ben haftada 1 veya hiç :) hemen forester e bakacağım. Ssanyong da radarlarımda

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Screenshot_2024-12-06-10-45-39-87_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibini tanımıyorum, aracı bilmiyorum, fena durmuyor diye paylaşayım dedim:)

Muygun

Şu Tiğin
Araç Markası
2011 - Mazda 3 1.6 imp
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Ekli dosyayı görüntüle 71766

Sahibini tanımıyorum, aracı bilmiyorum, fena durmuyor diye paylaşayım dedim:)
Sarı sitede dün gördüm sanırım bu ilanı favladım hemen :) ama mazda dan ineceğim pişman olacakmışım gibi geliyor bana :(

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erçay

Aktif
Araç Markası
Subaru Forester
Araç Renk ve Tip
Siyah - Sedan
mazda dan ineceğim pişman olacakmışım gibi geliyor bana
Mazda Kim köpek ki Subaru aldığına pişman olacaksın :) bu kasa benim bir önceki bindigim gamyon, Sh kasa diye geçer, şuan sj kasa forester kullanıyorum, burada üzerinde oluşacak toplum baskısından korkma, arkanda ben varım. Hiç korkma

Son düzenleme:

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV
  • Üzgün
Reactions: Rcm

Rcm

Aktif
Araç Markası
Mazda 3 Impressive AT
Araç Renk ve Tip
Kırmızı-Hatcback
Mecbur kalmadığım sürece her ikisini de almam. Bu yüzden her ikisine de eşit uzaklıktayım.

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Donanım ve fiyatı göz ardı edersek genişlik ve tasarım Jogger daha iyi.

Ama mesela hiç bir kriter belirtmeden bana yekten gelip Egea Cross mu Jogger mi desen, Egea Cross derdim

hagakure

Aktif
Araç Markası
2004 Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Şampanya-Sedan
Sw olduğuna göre araçlar ara ara yüklenecek bu uzun yolda yakıt olarak eksi bir durum olarak dönecektir. Şehir içinde zorlanmadan rahatlıkla kullanılır, performans ara hızlanmalarda yeterli gelir. Normal 1.4 - 1.6 motorlara göre biraz daha sesli çalışabilir. Sakin kullanımda sorun yok ama gaza dokundum mu uçuyor maşalah diyerek bolca ara hızlanma yapılırsa motor ömrünün azaldığı söyleniyor. Dacia Jogger bunun abisi sayılan Lodgy e göre iç ve dış tasarım olarak daha estetik denilebilir, ikisi yanına başka bir araç konulmayacaksa benim tercihim Egea olur.

Murat Yılmaz

Seçkin Üye
Araç Markası
2012 Mazda 3 BL
Araç Renk ve Tip
Füme

cop.jpg

Bunlar cansız araçlar, kendini ispatlamış araç şart. Megane 3 sw 1.6 dci, gt-line (130 beygir 320 tork) bunları kılçıksız yer ;)

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV
Yükseltme kiti ile birebir aynı yüksekliğe gelir :) siz bu araçları suv olarak görebiliyor musunuz?
Yükseltme kitiyle olacak iş olsa i20 alıp kit takıp bayondan ne farkı var denilirdi. Aşagıdaki detaylarda da görüldügü üzere yükseklikleri aynı nerdeyse. Demekki mesele kitle yükseltme meselesi degil. Bahsi geçen araçlar suv-wagon, crosscountry hadi en kötü mpv diyelim, bahsettigin Megane 3 e göre çokta suv yani.

Ekran görüntüsü 2024-12-24 181739.jpg

" siz bu araçları suv olarak görebiliyor musunuz?" buna cevabende şöyle izah edeyim, deniz balıklarından çinekop 15-18cm arası kabul edilmiş, 19-25cm arasındaki lüfer denilmiş. bu böyle kabul edilmiş, böyle sınıflandırılmış ise, 19 santimlik lüfere, sen lüfer misin, sen kendini lüfer olarak mı görüyorsun bak burda 20 santimlik var 25 santimlik var dersen olmaz, hatta çinekop gel sana yüzgeç takalım uzatalım lüfer senin kılçıgın bile olamaz dersen hiç olmaz :) o yüzden bunu satan adam kriterlerine göre tezgaha bunu lüfer diye koymuş, bakıp gören ister lüfer desin ister hamsi desin isterse çinekop desin değişmeyecektir. ;)

Son düzenleme:

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
2 adet yağ filtresi man,bir hava filtron ve bir polen filtresi aldım.680 tl ye :) Dünkülerin biri tek filtreye 200 diğeri 400 demişti.Veli Babın dediği gibi çıkar bu.
Ivır zıvır parçaları net üzerinden almak çok mantıklı.
En son yan sanayi camiyasına baktığımda
Yan sanayiden orjinale doğru
87 tlden 950 tl kadar hava filtresi
78 tl den 680 tl kadar yağ filtresi
65 tl den ( 65 di sanırım ) 1900 tl kadarda polen filtresi vardı.

ÖzgürSeyyar

Katılımcı
Araç Markası
1998 - Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Gri - HB
Üst Alt