incirinaltı
Aktif
Lan direkt tecavüz bu.Eksik yazmışım malzemeler hariç olacaktı
Filtre grubu ve yağ değişimi işçiliği 1000 tl'cik
200 lira burda.
300 aldı biri biraktim orayı
Lan direkt tecavüz bu.Eksik yazmışım malzemeler hariç olacaktı
Filtre grubu ve yağ değişimi işçiliği 1000 tl'cik
Filtre pensemi yeniledim, lokma başlıklarında da kötüleyenleri tamamladım. köyde bi haftasonu yagı süzüle süzüle, filtreleride degiştiriyorum. Geçen altını görüyüm arabanın diye yag degişimini yaptık sanayide. usta(!) yag filtresini sökemedi. girdim altına penseyle 3-5mm oynata oynata gevşettim. noldu indirimmi yaptı yok yine alacagını aldı.Üstat bunlar sadece yağ filtresi ve değişim işçiliğine istiyorlar. Yağ benden.
Oğlum yağı ben veriyorum bari yağlayın la direkt kuru kuru olmaz ki
Abi temiz bir şey denk gelse 450'ye kadar çıkacağım.
2004-2006 elantralara bile baktım yani düşün artık.
2002-2005 focuslara yazdıkları rakamlar zaten uçmuş gitmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
626 ilk hedefimdi ama ilandakilere baktıysan sen de fark etmişsindir elekaltı kalmış hep.
Bunlar orjinal fiyatları galiba bir filtre o kadar etmez etmemeliYağ filtre 500
Hava filtre 800
5 litre shell yağ 1000
Buji 650 civarı
Polen filtre 1250 , yan sanayi 250
Kabaca 323 yağ bakımı böyle
Valla hocam imkanım olsa 17 anahtar ile işimi hallediyorum. Birde filtre anahtarı lazım. Yağ su değişimi çok basit işler. En iyisini yapıyorsun.Filtre pensemi yeniledim, lokma başlıklarında da kötüleyenleri tamamladım. köyde bi haftasonu yagı süzüle süzüle, filtreleride degiştiriyorum. Geçen altını görüyüm arabanın diye yag degişimini yaptık sanayide. usta(!) yag filtresini sökemedi. girdim altına penseyle 3-5mm oynata oynata gevşettim. noldu indirimmi yaptı yok yine alacagını aldı.
velhasılı "DIY" takılmak en güzeli heleki bu devirde.
Veto edildiYükleniyor…
shbd.io
Şu nasıl?
Değerlendirme süreci başladı, bu fikri hanıma empoze etmem lazım. Yarın hastaneye bir çiçek göndereyimYengeye altın borçlan, az daha ekle limitine ve Mustafa hocadan Lancer'ı al @Ozanihat 2012 model lancer varken nerdeyse 10 yıl yaşlı araçlara yaklaşık parayı niye veriyorsun.
Lan direkt tecavüz bu.
200 lira burda.
300 aldı biri biraktim orayı
Kiralar yüksek ama toplumun ahlaki değerleri düşük. En güzel tespiti sen yapmıştın, kira artışı veya diğer girdilerin artışı oranında fiyat arttırsalar bi şey diyemeyiz ama durum bundan çok farklı.Burada kiralar aşırı yüksek. Yani kimseye fiyat için bir şey diyemiyorum...
Kiralar yüksek ama toplumun ahlaki değerleri düşük. En güzel tespiti sen yapmıştın, kira artışı veya diğer girdilerin artışı oranında fiyat arttırsalar bi şey diyemeyiz ama durum bundan çok farklı.
Bunun acısı mutlaka çıkar.
Usta trip atıyor sonraIvır zıvır parçaları net üzerinden almak çok mantıklı.
Usta trip atıyor sonra
İşte kirayı öne sürüp basit işleri ya yapmak istemiyorlar ya da yüksek fiyat çekiyorlar. Artık insanımız alıştı bazı şeyleri kendisi yapmaya. Eskiden otoparkta bir şeyler yapmaya çalışırken bize bön bön bakanlar şimdi otoparklarda yağ değiştiriyor
Geçenlerde rulman aldım;
Hepsiburada fiyatı 110 tl
Parçacı fiyatı 175 tl
Başka bir parçacı da 300 tl
Araştırmadan almayın. Esnaf bizim dükkan kiramız var diyecek, internetten satanların da kargosu ve pazaryeri komisyonu var dersiniz
Pazaryerlerinde otomobil kategorisi komisyonları %12-17 aralığında. En ucuz kargo 60 tl civarı.
Piyasasını bilmiyorum ama km doğruysa çok iyiYükleniyor…
www.sahibinden.com
Araba arıyor olsam bu segment ve marka bakmak hiç aklıma gelmez, on yaş için geçen yılın piyasa fiyatı sanki km'den kurtarıyor binici için.Arkadaşımın aracı, sizce fiyat nasıl.Yükleniyor…
shbd.io
Düşüş eğiliminde olan fiyatlarda bu segmentteki araç için bence yüksek. Ama bu işler artık balık tutmaya döndü. Burada balık mı olur boşa niye olta atıp zaman geçiriyorsun derler bi bakmışsın çekmişsin kırmızı pullu alabalığıArkadaşımın aracı, sizce fiyat nasıl.Yükleniyor…
shbd.io