- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
- #1,641
Forumda bunun muhabbeti döndü diye hatırlıyorum...
Forumda bunun muhabbeti döndü diye hatırlıyorum...
Ben o paraya birşey almam faize yatırırım Araba ölü yatırım şuanda ahahaO polonun fiyatına, bir kırmızı bir mavi HB BL alır, ikisini de birebir aynı aksesuarı yaparım mavi benim, kırmızı hatunun olur
Hangi hatunun?O polonun fiyatına, bir kırmızı bir mavi HB BL alır, ikisini de birebir aynı aksesuarı yaparım mavi benim, kırmızı hatunun olur
Dövize demek istedin herhalde, son yaptığın hesaba göre döviz daha avantajlıydı, hatırlatırım...Ben o paraya birşey almam faize yatırırım Araba ölü yatırım şuanda ahaha
Ben riski sevmem parayı kolay kazanmıyoruz TL vadeli son kararım (olmayan paranın hesabı da güzel oluyor)Hangi hatunun?
Dövize demek istedin herhalde, son yaptığın hesaba göre döviz daha avantajlıydı, hatırlatırım...
Kendi çapımda seni faizden kurtarmak istemiştim... Para da ortada olmadığına göre, kurtarmış sayılırım... Önemli olan niyet di mi?Ben riski sevmem parayı kolay kazanmıyoruz TL vadeli son kararım (olmayan paranın hesabı da güzel oluyor)
Sorun yok, zaten ortada iki tane mavi kırmızı Bl'de yok...Henüz tanımıyorum
Bu paraya dizel D segment alınır Rasim.
Ben SW seviyorum reyisBu paraya dizel D segment alınır Rasim.
Yanılsamaların izdüşümlerinde ikircikli hayaller içindesiniz.Kendi çapımda seni faizden kurtarmak istemiştim... Para da ortada olmadığına göre, kurtarmış sayılırım... Önemli olan niyet di mi?
Sorun yok, zaten ortada iki tane mavi kırmızı Bl'de yok...
Fotoğraflar, harika olduğu izlenimini veriyor hocam.Loading site please wait...
güzel değil mi
Yazılanlar doğruysa temiz kalanlardan, zaten piyasada az var, bunların 2.0 V6 olanlar daha güzeldir ama bu da iyiymiş, param olsa böyle bir şey alırdım gerçekten.Loading site please wait...
güzel değil mi
Loading site please wait...
Kardeşime düşünüyoruz,
100 bin bakımı yapılmamış, lpg hiç takılmamış, 2 bin hasar kaydı var.
Nasıl sizce?
Loading site please wait...
Kardeşime düşünüyoruz,
Nasıl sizce?
Stepnesi kullanılmış olsaydı alınmaz diyecektim ama stepne hiç kullanılmamış madem bence hemen alalım, biliyorsun stepnesi kullanılmamış araç artık bulunmuyor, bunlar çok değerliLoading site please wait...
Kardeşime düşünüyoruz,
Nasıl sizce?
Geçmişi öğren sadece boyaysa alın benceKapı çamurluk boyalı