mustafayk
Kıdemli Üye
Hacı parayı bulamadık.biz bulana kadar araba elden gidecek Bn bunu alırsam @yucelcayir hocamın ki sana kalırhayırlı olsun mustafa bir sene sonra alırın bak ona göre
Hacı parayı bulamadık.biz bulana kadar araba elden gidecek Bn bunu alırsam @yucelcayir hocamın ki sana kalırhayırlı olsun mustafa bir sene sonra alırın bak ona göre
tamamdır buna b planı diyelimHacı parayı bulamadık.biz bulana kadar araba elden gidecek Bn bunu alırsam @yucelcayir hocamın ki sana kalır
Hacı parayı bulamadık.biz bulana kadar araba elden gidecek Bn bunu alırsam @yucelcayir hocamın ki sana kalır
Uzak dur Mustafa 18bin hasar kaydi var dikkatli olHocam dur ona biz niyetlendik
Heveslendiydik de olmadı zaten hocamUzak dur Mustafa 18bin hasar kaydi var dikkatli ol
Biz de bi heves ettik abi de 18 bin hasarı duyunca yerimize küt oturduk.Değişeni yoksa iyi araştırıp 35 binlere zorlanabilir, araç diri duruyor...
Hasarları ciddi manada değilse ve serviste yaptırıldıysa 18 bin normal rakamlar... Güzel ekspertiz ile fiyatı düşürülerek alınabilir, uzun vadede zarar ettirmez zaten.Biz de bi heves ettik abi de 18 bin hasarı duyunca yerimize küt oturduk.
Bunu yazmak için girmiştim ama tabi ki hızına yetişemek mümkün değil abi.
Katılıyorum. Pert kaydı olmadıkça, airbag açmadıkça hasar kaydına çok takılmaya gerek yok.Yaw hala hasar kaydına takanlar var aracı inceleyin onarım serviste yapılmışsa sıkıntı yok benim aracın hasar onarımında bir liste var, adamlar davlumbaz klipsinin tanesine 18 tl yazmışlar... Hele 18 bin hasar kaydı parça parça ise hiç bir şey.
bu aracın onarımları sigorta kapsamı dışında, sanayide yapılsaydı ne olacaktı biliyor musunuz? 5 parça sürtmeden kaynaklı boyalı tramersiz diye peşinden koşacaktınız ve alacaktınız
Almı diyorsun yaniYaw hala hasar kaydına takanlar var aracı inceleyin onarım serviste yapılmışsa sıkıntı yok benim aracın hasar onarımında bir liste var, adamlar davlumbaz klipsinin tanesine 18 tl yazmışlar... Hele 18 bin hasar kaydı parça parça ise hiç bir şey.
bu aracın onarımları sigorta kapsamı dışında, sanayide yapılsaydı ne olacaktı biliyor musunuz? 5 parça sürtmeden kaynaklı boyalı tramersiz diye peşinden koşacaktınız ve alacaktınız
Araştırmadan aslaAlmı diyorsun yani
Hertere götürülüp bakıtılacak abiAraştırmadan asla
V60'a dönecek birazdanGerek kalmadı abi km de geri çekilmiş