- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
- #1,081
Değil çok şükür.Ooo fung_hu beyimiz teşrif etmiş
Bu sarı bizim meşhur sarı değil dimi, km hariç çok benzettim
Değil çok şükür.Ooo fung_hu beyimiz teşrif etmiş
Ooo fung_hu beyimiz teşrif etmiş
Onlar her halükarda normal tüketiciden daha ucuza alıyorlar araçları ki...Taksilere yeni yasayla D ve E sinifi arac zorunlulugu geliyor. Bu araci al en azindan yasa ciktiktan sonra guzel fiyata satarsin taksicilere
Taksilere yeni yasayla D ve E sinifi arac zorunlulugu geliyor. Bu araci al en azindan yasa ciktiktan sonra guzel fiyata satarsin taksicilere
Ooo fung_hu beyimiz teşrif etmiş
Aracın sürüşünden, konforundan, arızasından yana sıkıntı olmaz. Senin içine sindiyse yapıştır, önemli olan senin içine sinmesi hocam. Tabi fiyatta pazarlığı sıkı yapuzun zaman oldu valla özlemişim seni. Mazdadan daha çok şu garajın ortamı özledim. Doblom varken okuyup çıkıyordum. Meşhur sarıyı ben bilmiyorum fakat bu değil deniliyor. Çok temiz geldi gözüme şuan kararsızım
Napsakki acaba? Manuel, beyaz, lpgsiz, ikinci sahibinden
Plaka yeni seriden 2-3 ay içerisinde alınmış bir araç ve neden hemen satılsınki? Ön ve arka tampon ile bir farın değişimi 12 bin TL tutarmı?
Tam bir kapalı kutu araç...
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...etkili-servis-bakimli-full-m6-566866517/detay
Bende de Mazda yok, bunu da dert etmene gerek yok. Ortam ilk günkü heyecanı, hızı ve sıcaklığı ile devam ediyor çok şükür.uzun zaman oldu valla özlemişim seni. Mazdadan daha çok şu garajın ortamı özledim. Doblom varken okuyup çıkıyordum. Meşhur sarıyı ben bilmiyorum fakat bu değil deniliyor. Çok temiz geldi gözüme şuan kararsızım
Aracın sürüşünden, konforundan, arızasından yana sıkıntı olmaz. Senin içine sindiyse yapıştır, önemli olan senin içine sinmesi hocam. Tabi fiyatta pazarlığı sıkı yap
Bende de Mazda yok, bunu da dert etmene gerek yok. Ortam ilk günkü heyecanı, hızı ve sıcaklığı ile devam ediyor çok şükür.
Durmak yok yola devam...
Guzu zaten dökülüyor ve fiyatı da durumuna göre uçuk ona bir şey demiyorum da insan koyduğu fotoğrafları bir inceler, bakınız 16-17. fotoğraflar...
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...matik-vites-agzina-kadar-dolu-585140227/detay
Yazdıklarının doğruluğunu hemen teyit et ve al bu aracı
Alınmaması için ağır hasar kaydı veya pert den dönmüş olması gerekir... Full değil ama fiyatı mükemmel ötesi.
Bakabilecek kimse varmi
Bakabilecek kimse varmi