- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Merhaba arkadaşlar;
Bk kasa almayı düşünürken, o şöyleydi bu böyleydi diyerekten model olarak 2011 impresivve kadar çıktık
Açıkçası arabayı uzun süre binmek için almak istediğimden, düşük km araçlara yöneldim. Bu sebeple bk kasa araçlarda fazla seçenek oluşmadı. Aşağıdaki linkteki aracı gördüm, kullandım. Sürekli yetkili serviste bakımları yapılmış. LPG takılmamış, km 110bin diyeyim. Allahtan birşey olmazsa bu aracı alacağım. Sadece kafama takılan egzozdan cıkan duman bana fazla gibi geldi. Belli oluyordu, lpgsiz benzinli bir araçta bu kadar olmaz diyordum. sizlerinde fikrini almak istiyorum. İlandaki araca alıcı gözle bakıp yorum yazarsanız sevinirim.
Loading site please wait...
Atıyorum; 170-200 bin km de olan BK kasa (2004-2006 model) araç ile 109 bin km de olan 2011 model Bl kasanın km bazında bence farkı yok, bunu araçtan vazgeçin veya olumsuz bir durummuş gibi yazmıyorum, sadece bakış açısı buysa fark yok diyorum. Geri kalan itibariyle genel anlamda araç düzgün. 17 Jant olması ileride lastik fiyatları açısından olumsuzluk teşkil edecektir. Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Egzoz dumanı için şöyle bir konumuz var;
Egzozdan Çıkan Hangi Renk Duman Neye İşarettir?