ozgur35
Aktif
Şu fıyata şu araç kaçmaz koltuklarına gurban. Aracın tek masrafı 1000 tl detalıng polısaj masrafıdır,
Loading site please wait...
Fiyat çok iyi.Şu fıyata şu araç kaçmaz koltuklarına gurban. Aracın tek masrafı 1000 tl detalıng polısaj masrafıdır,
Fiyat güzelDün Ediz hocam gönderdi. Durumum olsa almıştım vallahi. Eğer söylendiği gibiyse çok iyi fiyat.
Manuel boyasız hatasız reflex. Herhalde satamıyor ki fiyat bu, daha da düşülebilir. BL den BM ye geçmek isteyenler için iyi bir fırsat.
Şu fıyata şu araç kaçmaz koltuklarına gurban. Aracın tek masrafı 1000 tl detalıng polısaj masrafıdır,
Fiyat çok iyi.
kır şu şeytanın bacagını reıs yapıstır al gıtsın dünyaya bı kez gelıyozLoading site please wait...
şeytan dürtüyor
borç olmasa direk yapıştırmştm.kır şu şeytanın bacagını reıs yapıstır al gıtsın dünyaya bı kez gelıyoz
Kredıyi yüksek cek borcu da kapat makıneyı de al atına, tek yere odeme yaparsın yavas yavas odersınborç olmasa direk yapıştırmştm.
kanka sen bu işi biliyorsunKredıyi yüksek cek borcu da kapat makıneyı de al atına, tek yere odeme yaparsın yavas yavas odersın
Kredı çekmek bizim işimizkanka sen bu işi biliyorsun
Herkesin malı kıymetli ama cahilliğin lüzumu yok ki. Konuyu bilse bu arkadaş, Special Edition bölümünün altına uygun fontta (Y) işareti de koyar gibi geldi bana.
(Eşeğin aklına karpuz kabuğu mode on)
Dur hemen yapayım ben o etiketten. Y X Z hangi harf lazım abime?
Söylediklerinin haricinde bir şey yoksa görünürde sorun yok, zaten yakından görüp kullanmışsınız, deforme olup içinize sinmeyen yer de yok demektir, duman normal, ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim, yalnız marşpiyel ve spor yay şartMerhaba arkadaşlar;
Bk kasa almayı düşünürken, o şöyleydi bu böyleydi diyerekten model olarak 2011 impresivve kadar çıktık
Açıkçası arabayı uzun süre binmek için almak istediğimden, düşük km araçlara yöneldim. Bu sebeple bk kasa araçlarda fazla seçenek oluşmadı. Aşağıdaki linkteki aracı gördüm, kullandım. Sürekli yetkili serviste bakımları yapılmış. LPG takılmamış, km 110bin diyeyim. Allahtan birşey olmazsa bu aracı alacağım. Sadece kafama takılan egzozdan cıkan duman bana fazla gibi geldi. Belli oluyordu, lpgsiz benzinli bir araçta bu kadar olmaz diyordum. sizlerinde fikrini almak istiyorum. İlandaki araca alıcı gözle bakıp yorum yazarsanız sevinirim.