Çok acil belli ki
Hanım yetişşşş çektin mi fotoğrafları hehhh çabuk çabuk çocuğa ver sahibindene koysun çabuk lennnnn , ahanda ilan hakkımız dolmuş hanım senin üyelikten vericez çabukkkkk....
ACİL ciler olmasa ucuz guzu alamıyacağız iyi ki varlar
Karanlıkta resim çekmenin indirimi o sanırımFiyat iyiymiş...
Yeni boya, kapalı ortam çekimi, yeni plaka insanı şüphelendiriyor olsa da fiyat iyi duruyor. Bk 2.0 motor için değer biçen aile fertleri bu ilan için sanırım syntax error verir...Karanlıkta resim çekmenin indirimi o sanırım
Yeni boya, kapalı ortam çekimi, yeni plaka insanı şüphelendiriyor olsa da fiyat iyi duruyor. Bk 2.0 motor için değer biçin aile fertleri bu ilan için sanırım syntax error verir...
İncir ağacı dikerse kimse altından kalkamaz... Kilometre 340.000 bu zamana kadar neler yaşadı bilinmez 16-17 ederi var bence, fazlası çok riskli olur...
Evet, syntax error verilmiş...
Abi o bile fazla aslında ama en azında 626 seviyesinde olsun didim replika jant, amerikan park aklıma pek hoş şeyler getirmiyor satıcının ismi bile çakma
GD 626'lara artık 25 isteyenler var... Bu araç için fiyatlandırma yaparken 2.0 Bk için yapılan değerlendirme kriterlerinin göz önünde bulundurulmasını beklerdim...
Dikkat edilirse ben olayın risk boyutunda değilim, fiyatlandırma boyutundayım... Sıfır aldığım aracın 5 bin km de şanzıman dağıttığını düşününce risk her zaman her şekilde var... Benim dikkat çekmek istediğim nokta; bk için değerlendirme kriterleri ne ise bu araç için de o olmalıydı... Bk nın motor dağıtma ihtimalinde sümbül fidanı vermeyecek elimize, yine incir fidanı ile karşı karşıya kalacağız...O araçla bu araç bir tutulamazki abi çok farklı ikisi, xedos desen millete bön bön bakar yüzüne... 3 için risk alınabilir ama bu araç için risk alınamaz bence. Mustafa hocanın uğraştığı sorunlar ortada...
@Domestos abi farklı araçlar konu iki farklı xedos olsa neyse ama tamamen farklı araçlar iki farklı araç için insan nasıl objektif olabilir ben xedos sevmiyorum mesela, o araca 3 gibi bakamam ki her zaman her yerde de söylüyorum, her kasa hb 3 çok hoşuma gidiyor, özellikle mavişler
Abi bu aracın piyasası yok, kaç tane xedos var ilanda? Öyle bir araç için herkes kendi fiyatını biçer.
Ama m3 olayı farklı. 2003-2006 model arası filtreledim, 40 bin tl üstü 27 tane m3 var, o aracın bu araçlardan hiç bir eksiği yok, fazlası var. Diğerlerine göre eksisi 2.0 olmasıysa öyle eksiye can kurban... Piyasasından 5000 TL düşük olması neden gerekiyor, onu da hala anlayamadım.
Mesela Adem ustanın satılığa çıkardığı araçta aynı bu araç gibi, özel ve diğer 626'lardan farklı bir araç. O aracın fiyatı nasıl normalse bu da gayet normal. Ama o aracın konusundaki yorumlar ile diğer aracın ilanındaki yorumlar çok farklı.