serkansengul
Sessiz
Selamın Aleyküm hayırlı akşamlar
Boğazın üzerindeki hortuma vida takılmış ne zaman ne amaçlı olduğunu hatırlamıyorum bir fikri olan o hortumun ne işe yaradığını bilen var mı sağolun şimdiden.
Motor üst kapağında var bir tane öyle hortum ona vida takmamışlar ama bunu çözemedim değişik bir çalışma olmuşBu motor hakkında bilgim yok ancak kendi aracımdaki o tarz hortumlardan iki üç tane var ve motor üst kapağından çıkarak gaz kelebeğine gidiyor, hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum ama hepsi de ayrı ayrı yerden gaz kelebeğine gidiyor, bir anlamda rölanti ve hava yakıt karışımı ile ilgili diyebiliriz.
Bu bağlamda düşünmende fayda var. O hortumun ucu motor üst kapağında bir yere takılıyor olmalı.
* * *
Hortumun ucu deyince de, Kemal Sunal aklıma geldi iyi mi? Rahmetli...
Gördüğüm kadarı ile 13-888B kodlu hortum ama nereye girmesi gerektiğini bide bulsamArada bir selenoid valf var onun altından da hava emiş hortumuna bağlanıyor anlaşılan o. Emisyon sistemi ile alakalı sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 41123
Noktaları takip edersen selenoid valfe gidiyorMotor üst kapağında var bir tane öyle hortum ona vida takmamışlar ama bunu çözemedim değişik bir çalışma olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gördüğüm kadarı ile 13-888B kodlu hortum ama nereye girmesi gerektiğini bide bulsam
Zahmet olucak ama üstadım çok iyi olur teşekkürlerBEn yarın sabah video veya fotoğraf çekerim sizin için isterseniz.