infiniteblack
Aktif
2011 sonrası bl-bm kasa hb otomatik mazda 3 aranıyor (100.000 km altı ) bilenlere ,satanlara duyurulur
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hayırlısı olsun Serkan, araç az piyasada, eli ayağı düzgün olanlarda fahiş fiyatla satılıyor maalesef.Mazda hayalim sanırım leon almakla son bulacak , piyasada inanılmaz bir araç kıtlığı var ve 2012 model mazda3 mirai lere 75000 fiyat yazıldığını görünce şu an için vazgeçtim sanırım . Yarın şehir dışında 2015 leon 1.2 tsi var ona bakmaya gideceğiz(genelde hanım kullanacak) , nasip olursa yarın alabiliriz
Yine bu donanımda bu fiyatlara bile Mazda gibi araç yok malesefHayırlısı olsun Serkan, araç az piyasada, eli ayağı düzgün olanlarda fahiş fiyatla satılıyor maalesef.
aynen öyle bülent , samimi bir galerici arkadaşım manuel 2010 imp. Hb aracı 58e sattı geçen gün keşke 60a satsaydım araba yok piyasada diyorHayırlısı olsun Serkan, araç az piyasada, eli ayağı düzgün olanlarda fahiş fiyatla satılıyor maalesef.
Valla bu lafları ede ede piyasayı uyandırdık sanırım , düzgün otomatik 2012 bl kasa 70 civarı , 2014 skyactive power düzgünü 85-90 a fırladı. Önceden mazda xiaomi idi şimdi huawei olduYine bu donanımda bu fiyatlara bile Mazda gibi araç yok malesef
valla bizde touareg vardı , satınca hanıma araç kalmadı , o varken bir şekilde çocuğu okula kursa vs götürebiliyordu satılınca mecburen biraz acele etmek gerekti , şuanda arabayı birazda ticaret aracı olarak görüyorum , inşallah bu sene olmazsa bu arabayı satıp seneye hedefim sky mazda 3 almak ,mazda aşkı bitmez sadece pusuya yattım bekliyorumHocam erken pes ettin, Mazdacı adam sabırlı olmalı yoksa ya pert araç alır yada başka marka araç alır.
Değişen ve boya var renk siyah ,bunların yanında bildiğimiz galeri ve km iyi,
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...tomatik-mazda-3-impressive-hb-583958852/detay
Valla eğer sky power hedefteyse 5-10 daha çıkıp mazda 6 sky almak en mantıklısı. Evladiyelik araç olur. Bu devirde bence C segmentinin mantığı da kalmadı.aynen öyle bülent , samimi bir galerici arkadaşım manuel 2010 imp. Hb aracı 58e sattı geçen gün keşke 60a satsaydım araba yok piyasada diyor
Valla bu lafları ede ede piyasayı uyandırdık sanırım , düzgün otomatik 2012 bl kasa 70 civarı , 2014 skyactive power düzgünü 85-90 a fırladı. Önceden mazda xiaomi idi şimdi huawei oldu
5e 10a hallolacak piyasa kalmamış artık , 2,5 sene önce mazda 3 aldırdığım bir abim tertemiz aracını satıp mazda 6 alma hedefinde , ancak aradaki fark temiz bir araçta 40bin lere çıkmış durumda . Mazda 6 ,2-3 sene sonraki hedefimValla eğer sky power hedefteyse 5-10 daha çıkıp mazda 6 sky almak en mantıklısı. Evladiyelik araç olur. Bu devirde bence C segmentinin mantığı da kalmadı.
Aynen öyle. Şu anda BL kasadan BN kasaya geçemeyeceğim için, BM kasanın fiyatları uçuk olduğu için 2-3 seneye 100bin km civarı sky mazda 6 alırım lpg taktırırım diye düşünüyorum.5e 10a hallolacak piyasa kalmamış artık , 2,5 sene önce mazda 3 aldırdığım bir abim tertemiz aracını satıp mazda 6 alma hedefinde , ancak aradaki fark temiz bir araçta 40bin lere çıkmış durumda . Mazda 6 ,2-3 sene sonraki hedefim
Hayırlı olsun, güzel seçim. Performans, fiyat ve yakıt anlamında en ideal araç.Antalyadan leon 1.2 tsi dsg aracı almış bulunuyorum
sağolasın bülentcim daha iyileri sizlere nasip olsun inşallahHayırlı uğurlu olsun Serkan
çok sağolasın teşekkürlerhayırlı olsun
Amin güzel abim Allah cümlemizi kazadan beladan korusunHayırlı olsun, Allah kaza bela nazar vermesin canım kardeşim.
Sağolasın teşekkürler, 2015 model 75000km deHayırlı uğurlu olsun kaç model kaç kmde?
Çok sağolasın , performansı çok hoşuma gitti ,sök tak şeklinde olan racechip de var üzerinde gayet başarılı , yakıtta çok iyi antalya denizli arası 120-130 hızla 6.5 yaktıHayırlı olsun, güzel seçim. Performans, fiyat ve yakıt anlamında en ideal araç.