kadir
Kıdemli Üye
ÇekimserimSebep?
ÇekimserimSebep?
Sende gaz yok mu..Çekimserim
VarSende gaz yok mu..
Sende gaz yok mu..
Ağır işsizlikten desem, 6 gün çalışıyor ,çözemedimGaz fazla gaz yaptı onda
Çalışmakla Kadir'e bi şey olmaz... Maşallah subhanallah.Ağır işsizlikten desem, 6 gün çalışıyor ,çözemedim
Çalışmakla Kadir'e bi şey olmaz... Maşallah subhanallah.
Telefonu kurmakla bitmiyor yatarken kendimide kurmam gerekiyorYoruluyor. Sonra sabah uyanmak için alarmı 10 kere peşpeşe kuruyor. Çalan alarmı duymuyor, ben de tekrarlanan alarmları susturmak için telefonu kökten kapatıyorum daha geçen cumartesi sabahı yaşandı bu olay
Adem Usta haklı, motor sesi bu kadar mı farklı olur diyorum, dolarla maaş aldığım zaman hem kara şimşeğe hem kendime benzin ısmarlıycamMotoru sesini çok dinliyorsam
Vuruntusuz bir motor istiyorsam
Lpg nin tüm sorunları canımı sıkmasın diyorsam..
Ben lpg yi neye benzetiyorum biliyormusunuz
(Viski içen ile içmiyen insan gibi)
Tamamen ayık kafa oto kontrol
Benzin fiyatı can sıkmasa hayatda araba ya sokmam o sistemi.. nacizane fikrim. Sadece..
Gelişmiş ülkelerde bu durum tam tersi yani orada lpg daha pahalı... Çevreci, duyarlı insanlar kullanıyor çoğunlukla...Adem Usta haklı, motor sesi bu kadar mı farklı olur diyorum, dolarla maaş aldığım zaman hem kara şimşeğe hem kendime benzin ısmarlıycam
O zamana kadar lpgye devam...
Zenginlik başka bir şey tabe...1 depo benzin harcadım sayılır lpg den vazgeçiyorum gibi gibi gözüküyor.
1 depo benzin harcadım sayılır lpg den vazgeçiyorum gibi gibi gözüküyor.
Bi Bulgaristan gezisine bakar abi...Az önce evde konuşulan konuya göre M6 sandık motor ne kadardır bilgisi olan var mıdır ??
Bi Bulgaristan gezisine bakar abi...
lpgli olunca zenginlik gibi düşünüyorumZenginlik başka bir şey tabe...