Hangi parça eksik acaba ne diye almam gerekiyor?Sistemde bulunan yayların zamanla deforme olmasından kaynaklı sorun... Çıkma tavsiye etmem, gelen parçanın da aynı deformasyona uğramış olma ihtimali yüksek.
Görüntülere göre eksik parça yok kaynağı kopmuş parça var. Bagaj kapağının iki yanında bulunan U şeklindeki yerlere doğru, birinden birine dik uzanan ve orta kısmında kesişen iki parça yuvarlak ince demir vardır. İkinci fotoğrafta daha net görülüyor ki o parçanın ucu U şeklindeki yerden kopmuş ve hatta tel ile tutturulmaya çalışılmış.93 model sedan aracımın bagajı havada durmuyor ayaklarda birşeyler eksik sanırım gergi halatları ile denedim ama yinede tutmuyor , acaba hangi parçalar eksik çıkmacıya ne demem gerekiyor?Ekli dosyayı görüntüle 48015Ekli dosyayı görüntüle 48016
Bagaj kapak kilidini kontrol edin, tam oturmuyorsa kapaktaki değil de kasadaki kilit sağa sola ayar yapılabiliyor. Sıvı gres ile yağlarsanız daha da rahatlar. Torpido için de söküp temizlik yapılıyor, rahatça kapanıyor sonra. Yine hafif sıvı gresle iş çözülür.Benimde aracımın bagaj kapağı ayrıca Torpido gözü zor kapanıyor iki elimle sert kapatmam gerekiyor ikisini de kilit kısmını kontrol edeceğim ilk fırsatta
Hocam bana bagaj kapağı gergi demirlerinin fotosunu atar mısın , uzun uğraşlar sonunda çıkma gergi demirleri buldum eksik olan ama montajını yaparken elimde örnek olsun diye senin aracın bagaj kapağı gergi demirlerine bakayım , sana zahmet olmazsa soldan ve sağdan net şekilde bagaj gergi demirlerinin fotosunu çeker misinBenimde aracımın bagaj kapağı ayrıca Torpido gözü zor kapanıyor iki elimle sert kapatmam gerekiyor ikisini de kilit kısmını kontrol edeceğim ilk fırsatta
Ustam ben o sorunu çözdüm kilit kısmı denk gelmiyormuş onu anladım aracım sanayide yarın veya bugün gün içinde uğrarsam fotoğraf çekerimHocam bana bagaj kapağı gergi demirlerinin fotosunu atar mısın , uzun uğraşlar sonunda çıkma gergi demirleri buldum eksik olan ama montajını yaparken elimde örnek olsun diye senin aracın bagaj kapağı gergi demirlerine bakayım , sana zahmet olmazsa soldan ve sağdan net şekilde bagaj gergi demirlerinin fotosunu çeker misin
Ustam çektim işine yarar inşaallahHocam bana bagaj kapağı gergi demirlerinin fotosunu atar mısın , uzun uğraşlar sonunda çıkma gergi demirleri buldum eksik olan ama montajını yaparken elimde örnek olsun diye senin aracın bagaj kapağı gergi demirlerine bakayım , sana zahmet olmazsa soldan ve sağdan net şekilde bagaj gergi demirlerinin fotosunu çeker misin
Kırılan parça bu @Fatihipek28 sağolsun yollayacak bu parçayı
[/
Hocam ben çözemedim daha iki demiri tutan kısım işlevini görmüyor tam ortadaki ama sizin ki çıkmacidan alınca düzelir aynı şekilde takarsanızKırılan parça bu @Fatihipek28 sağolsun yollayacak bu parçayı
Valla ben aylardır o ağırlığı kaldırıyorum hocam sormayın valla keşke amortisörlu olsaydı şimdiye kadar değiştirirdim bu demir sistemi çok zor kırıldı mı ayakları falan uğraş dur , benim kırık olan kısım bide tam ortadaki yer sökülüp takılmıyor da çıkma da alamıyorumBu demir yolculuk halindeyken kırıldı bir ses geldi sandım tüp patladı çok korktuk o ses nasıl çıktı anlayamadım şimdi bagajım açtığımda düşüyor kapanıyor tutmuyor kısaca ve ön kaput kadar ağır açmak için güç sarfediyorum baya doğal olarak kumanda dan açma da işlevini yitirdi kilit açıldığında açılmaya meyilli olmadığından @Orcunuz sen nasıl çözdün bu işi
Usta senin arıza benimki gibi değil mi yollar mısın foto tüm parçaları bulabiliriz ne eksikse seninkininHocam ben çözemedim daha iki demiri tutan kısım işlevini görmüyor tam ortadaki ama sizin ki çıkmacidan alınca düzelir aynı şekilde takarsanız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla ben aylardır o ağırlığı kaldırıyorum hocam sormayın valla keşke amortisörlu olsaydı şimdiye kadar değiştirirdim bu demir sistemi çok zor kırıldı mı ayakları falan uğraş dur , benim kırık olan kısım bide tam ortadaki yer sökülüp takılmıyor da çıkma da alamıyorum