oktay toker
Sessiz
Rabbimin selamı hepimizin üzerine olsun.Hayırlı,güzel içeriklerle,paylaşımlar ile forum günleri diliyorum.
Uzun süren bir aradan sonra yeniden sizler ile beraberim.Geçtiğimiz yıl ve geçtiğimiz aya kadar olan süre geçen yıl Medeni halimin teke inmesi vesilesi ile oluşan düşünce boşluğumun beni içine çekmesine izin vererek kendi kendime sıkıntılı günler ile elimde olmayan sağlık,adli sıkıntılarında (peş peşe demek yalan olmaz )sarması ile geçen bir dönem oldu.Bu süreler içinde aranızda olamadığım için umarım bana darılmazsınız.Rabbim hepinizden razı olsun.
Hali ile mecburende boş durmadan Rabbimin izni ile bitirebildiğim çalışmalarım oldu.Bunların paylaşımları ve geçmiş yıllardan başlayarak bütün çalışmalarımı paylaşmak bu günlere kısmet imiş.
Rabbimin izni ile sonuçlarını oldukca tatmin edici şekilde aldığım ve şu an kullanılmakta olan çalışmalarımı sizler ile paylaşma konusunda admin arkadaşımızın onayı ile bu konu altında sonuç resimleri ve videolar ile paylaşacağım.Her türlü yoruma açığım.
Bütün çalışmalarımın resimli detaylarını geceucusu.com forum sitesinde inceleyebilirisiniz.
2009 yılında rabbimin bana nasip ettiği ilk aracıma yaptıklarım benim bu işlere gönül vermeme sebep oldu.Şimdi birazda mecburiyet var tabiki.
2004 Fiesta komple iç aydınlatmaları ve gösterge paneli çalışması.Hala hatasız çalışıyor diyebilirim.ÇAkma gündüz farı takılmıştı onun içindeki ledleri değişip gündüz farı denilebilecek hale getirmiştim.
98 model Opel Vectra iç aydınlatma ve gösterge paneli komple beyaz hale getirildi.Elimdeki en iyi resim bu.
2000 model Honda Civic.
93 model Şahin için led stop.Amatörce idi.Sonra kendi çabamla yaptığım daha professyonel olduğunu düşündüğüm power led stop çalışmam.
Focus F1 araçların gösterge ledlendirmeleri.
93 Mercedes C200
91 Mazda 323 f hb.
2001 Astra.
97 golf.
Mercek montajları.
Focus F1
Focus F2.5 mercek ve power led sinyal.
2011 Focus F2.5 mercek,led amerikan park.
Focus F2 Angel halkalı simsiyah mercekli far.
Örümcek siyah Focus F2 mercekli far.
Fusion Çift renk yarım angel karartılmış mercekli far.
Honda motor bi-xenon mercekli far.
2001 Astra Valeo bi-xenon mercek çalışması.
Focus F2 çift renkli angel halka.
Audi A3 çift renkli angel.
Mondeo Mk3 orjinal mercekli farlara bi-xenon mercek modifiyeleri
Linea Bi-xenonmercek ve turuncu angel halka modifiyesi.
Junyan tip farların modifiye edilmesi çalışmalarım.
Hella mercek takılarak,halkaların ledlerinin iyileştirilmesi ve 4 grup ledlere yarım watt power led takılarak modifiye edilmesi.
Fiesta sonar far halkalara turuncu led takılarak,Sinyale power led montajı yapılarak modifiyesi.
Honda civic Tyc far power led gündüz farı,Power led sinyal,uzun hüzme H7 mercek ,Valeo Bi-xenon mercek modifiyesi.
Golf 4 Hella bi-xenon,Uzun hüzme power ledli,Power led sinyal,power led gündüz farı.
Citroen C4 serisi Ultra ışıklı çok amaçlı gündüz farı çalışması.
C-max gündüz farı.
Focus F1 panjur gündüz farı çalışması.
Power ledler ile Mekan aydınlatması.
Focus 2.5 ledli ayna sinyali.
Focus 2.5 Power led sinyal,power led Fren,park stop çalışması.
Vites topuzu led çalışması.
Uzun süren bir aradan sonra yeniden sizler ile beraberim.Geçtiğimiz yıl ve geçtiğimiz aya kadar olan süre geçen yıl Medeni halimin teke inmesi vesilesi ile oluşan düşünce boşluğumun beni içine çekmesine izin vererek kendi kendime sıkıntılı günler ile elimde olmayan sağlık,adli sıkıntılarında (peş peşe demek yalan olmaz )sarması ile geçen bir dönem oldu.Bu süreler içinde aranızda olamadığım için umarım bana darılmazsınız.Rabbim hepinizden razı olsun.
Hali ile mecburende boş durmadan Rabbimin izni ile bitirebildiğim çalışmalarım oldu.Bunların paylaşımları ve geçmiş yıllardan başlayarak bütün çalışmalarımı paylaşmak bu günlere kısmet imiş.
Rabbimin izni ile sonuçlarını oldukca tatmin edici şekilde aldığım ve şu an kullanılmakta olan çalışmalarımı sizler ile paylaşma konusunda admin arkadaşımızın onayı ile bu konu altında sonuç resimleri ve videolar ile paylaşacağım.Her türlü yoruma açığım.
Bütün çalışmalarımın resimli detaylarını geceucusu.com forum sitesinde inceleyebilirisiniz.
2009 yılında rabbimin bana nasip ettiği ilk aracıma yaptıklarım benim bu işlere gönül vermeme sebep oldu.Şimdi birazda mecburiyet var tabiki.
2004 Fiesta komple iç aydınlatmaları ve gösterge paneli çalışması.Hala hatasız çalışıyor diyebilirim.ÇAkma gündüz farı takılmıştı onun içindeki ledleri değişip gündüz farı denilebilecek hale getirmiştim.
98 model Opel Vectra iç aydınlatma ve gösterge paneli komple beyaz hale getirildi.Elimdeki en iyi resim bu.
2000 model Honda Civic.
93 model Şahin için led stop.Amatörce idi.Sonra kendi çabamla yaptığım daha professyonel olduğunu düşündüğüm power led stop çalışmam.
Focus F1 araçların gösterge ledlendirmeleri.
93 Mercedes C200
91 Mazda 323 f hb.
2001 Astra.
97 golf.
Mercek montajları.
Focus F1
Focus F2.5 mercek ve power led sinyal.
2011 Focus F2.5 mercek,led amerikan park.
Focus F2 Angel halkalı simsiyah mercekli far.
Örümcek siyah Focus F2 mercekli far.
Fusion Çift renk yarım angel karartılmış mercekli far.
Honda motor bi-xenon mercekli far.
2001 Astra Valeo bi-xenon mercek çalışması.
Focus F2 çift renkli angel halka.
Audi A3 çift renkli angel.
Mondeo Mk3 orjinal mercekli farlara bi-xenon mercek modifiyeleri
Linea Bi-xenonmercek ve turuncu angel halka modifiyesi.
Junyan tip farların modifiye edilmesi çalışmalarım.
Hella mercek takılarak,halkaların ledlerinin iyileştirilmesi ve 4 grup ledlere yarım watt power led takılarak modifiye edilmesi.
Fiesta sonar far halkalara turuncu led takılarak,Sinyale power led montajı yapılarak modifiyesi.
Honda civic Tyc far power led gündüz farı,Power led sinyal,uzun hüzme H7 mercek ,Valeo Bi-xenon mercek modifiyesi.
Golf 4 Hella bi-xenon,Uzun hüzme power ledli,Power led sinyal,power led gündüz farı.
Citroen C4 serisi Ultra ışıklı çok amaçlı gündüz farı çalışması.
C-max gündüz farı.
Focus F1 panjur gündüz farı çalışması.
Power ledler ile Mekan aydınlatması.
Focus 2.5 ledli ayna sinyali.
Focus 2.5 Power led sinyal,power led Fren,park stop çalışması.
Vites topuzu led çalışması.