Beklenmeyen hareketİç kısımda oluşan lekeye uyuz olunca en iyisi orjinalini tedarik etmekti...
Biri yeni biri eski olunca haliyle fark edilir oldu ama öyle göze batmıyor.
Buda karamionun bayramlıgı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 33852Ekli dosyayı görüntüle 33853
Sen hazır almazsın, yaparsın
Aslında hazırı varken hiç yapmam
Ama fiyat= performans değerlendirmesi yaparım kendimce.
Ben de bugün yarın bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum.E geçen sene şirket aracı istasyona girdi. Sis lambası içerdeyken patladı, yanmasıyla sönmesi bir oldu. Arka sis fonksiyonu yerine getirmiyor, çalışmıyor hafif kusur diyip geçmişti..
İlla lamba dıştan kırmızı olacak diyorlarsa folyo yapıştırsın üstüne :-D
Kadir çift renk yapacaksan öncelik kırmızı olacak. Zaten tek lamba. Gözüne dursun 4 lambanın birini sise ayıracan onu da ikinci plana mı verecen :-D
Kırmızı olan kısmı çıkarmakBen de bugün yarın bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum.
Sis lambasının dıştan kırmızı olma gibi bir zorunluluğu var mıdır acaba ?
Kırmızı olan kısmı çıkarıp sis lambasını da kırmızı led ampül ile değişerek hem arka taraftaki asimetrikliği gidermeyi, hem de sis lambasının işlevselliğini korumayı düşünüyordum. Muayene yönünden problem olur mu diye düşünmeye başladım şuan
Şu modül işini yaptıysam bunu evleviyetle yaparımKırmızı olan kısmı çıkarmak
Umarım başarılı olursun
Yani kırmızı yanan led bir ampül takmam halinde problem olmayacaktır, doğru mu anladım@Aygen içindeki ampul kırmızı olsa yeterli. Önceki sene muayenede bir aracın sisleri bizimki gibi şeffaftı, adam muayeneden kalmış kırmızı ampul arıyordu
VazgeçtimKırmızı olan kısmı çıkarmak
Umarım başarılı olursun