Aslında ekransız sıfır pioneer alıp takmak çok daha mantıklı gibi.
Bence de...
Aslında ekransız sıfır pioneer alıp takmak çok daha mantıklı gibi.
özellikleri olarak çok iyi, çok ince ayar seçenekleri ile çok keyifli müzikler dinleyebilirsin ve çoğu teyplerde olmayan yüksek flac formatı okuyabiliyor, ince ayarla uğraşmak istemeyenler için menüde basit eq moduda var.Aslında ekransız sıfır pioneer alıp takmak çok daha mantıklı gibi. Duble teyplerin kalitelisi minimum 5 bin lira şuan. Hiç uğraşasım yok çerçevesiyle teybin oraya uyup uymamasıyla.
Doğukan, boş işler peşinde survivor'a katılmıştı, Allah'tan o işleri bıraktı. Denk geldikçe izliyorum videolarını, güzel bilgiler paylaşıyor.
2004 model mazda 3 araç için bluetooth tavsiyeniz var mıdır arkadaşlar ? Cd ile uğraşmak zulüm bu devirde bluetooth bağlamak istiyorum. Sanırım aux girişide yok araçta
2004 yda 2003-2006 farklı olması lazım hazır tak çalıştır ile olmaz diye biliyorum.Autoline Mazda Uyumlu Teybine Mikrofonlu Bluetooth Kit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Autoline Mazda Uyumlu Teybine Mikrofonlu Bluetooth Kit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Böyle aparatlar ile çözüm üretilebilir.
Uygun fiyata dersen de şöyle bir şey işini görür.
Bluetooth Araç Kiti Modelleri ve Fiyatları - n11
Bluetooth Araç Kiti ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Araç Kiti çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Mazda 3 BK (2003-09) - Aux Bağlantısı İle Müzik & Bluetooth
Mazda 3 aracıma mp3 dinlemek için çeşitli cihazlar mevcut ancak fm transmitterllar radyo üzerinden yayın yaptığı için ses kalitesi tam olarak iyi değil bende aux kablosu üzerinden bir çözüm arayışına girdim önce mp3 player bağlamayı düşündüm ancak daha sonra şöyle bir cihaz buldum Bewell Of-61...www.mazdagaraj.com
2004 yda 2003-2006 farklı olması lazım hazır tak çalıştır ile olmaz diye biliyorum.
Daha önce paylaşmıştı biri teypin içine takmıştı o arkadaşın yapması lazım.