Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Kutu içerisinde araç bağlantı aparatları var mı?
Evet var. Kamerayı cama tutturmak için gerekli aparat, USB şarj aparatı, birde çakmaklık şarj aparatı (acmadim daha ama kablosu bayağı uzundu)Kutu içerisinde araç bağlantı aparatları var mı?
Evet var. Kamerayı cama tutturmak için gerekli aparat, USB şarj aparatı, birde çakmaklık şarj aparatı (acmadim daha ama kablosu bayağı uzundu)
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunda hepsi var. Çakmaklık kablosu uzun ki gizli kablo döşemesi yapılabilsin diye. Dosemelerin arasına sıkıştırarak monte edilebiliyor sanırım. Vakit bulursam monte edicem. Fotoğraflarım.Teşekkür ederim bazılarında sırf şarj alet ve kamera oluyormuş
Kutu içerisinde araç bağlantı aparatları var mı?
Montaj konusunda asagidaki konu yardimci olacaktir. Sigorta kutusuna direk baglanti icinde rehber hazirliyorum.Bunda hepsi var. Çakmaklık kablosu uzun ki gizli kablo döşemesi yapılabilsin diye. Dosemelerin arasına sıkıştırarak monte edilebiliyor sanırım. Vakit bulursam monte edicem. Fotoğraflarım.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamaninda oldukca populer olan suanki tek kotu yani cekim acisi olan g1w modelinin cb serisi (full siyah + kapasitor) modelini ineririm. Asagidaki linkten incelememe ulasabilirsiniz.@AykutEzer 100 TL'ye kadar tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Zamaninda oldukca populer olan suanki tek kotu yani cekim acisi olan g1w modelinin cb serisi (full siyah + kapasitor) modelini ineririm. Asagidaki linkten incelememe ulasabilirsiniz.
http://www.arac-kamera.com/g1w-detayli-arac-kamerasi-incelemesi/8
Teşekkür ederim, fiyatına göre güzel bir ürün. Hafta sonu sipariş verebilirim bu üründen
@AykutEzer Aykut Bey, siteniz gerçekten çok başarılı. Bu işi tamamen gönüllü olarak yapmanızda ayrı bir tebrik konusu.
Bir çok kameranın artı ve eksi yönlerini sayenizde öğrendik. Peki ülkemizde satışı olan bir ürün tavsiye etme şansınız var mı? Aracıma bazı elektronik ilaveler yapılacak haftasonu ve hepsi bir arada hallolsun istiyorum
Ben teşekkür ediyorumEllerine emeklerine sağlık, hakikaten takdire şayan işler yapıyorsunuz. Teşekkürler.
Bataryalı model yaklaşık 8-9 ay sonra yavaş yavaş sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Arkadaşınız hesabın şifresini unutmasın o zaman para iadesi veya yeni ürün istersiniz.Siparisi arkadasa verdirmistim ozelliklede bataryali olmayacak dememe rahmen bataryali olani siparis etmis :-(
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi