Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Bataryasi nasil bisey? bataryasiz kullanma gibi bi sansimiz varmi ?
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pil bulunur sorun olmaz, olur da bulamazsan bana haber edersin.
Bataryasi nasil bisey? bataryasiz kullanma gibi bi sansimiz varmi ?
Tahminim bataryasiz olmaz. Çünkü arabayı kapatınca o kayıt işlemini tamamlıyor. O işlemi yapamaz batarya olmazsa.Bataryasi nasil bisey? bataryasiz kullanma gibi bi sansimiz varmi ?
Cihazın bataryası sürekli şarjda olması, sıcak görmesi ve tam boşalmadan tekrar şarj olması sebebi ile kısa süre dayanıyor. Power bankla da kullanılsa süre çok fark etmeyecektir diye düşünüyorum.Ben powerbank ile kullanicam.cihaz bi gelsin inceleyim onu. Gozum hic yemiyor iade falan
Kargoya verildikten 15 gun sonra elinizde olmasi gerekirdi. Takip kodunuzu verirseniz 1-2 gun sapmayla gun verebilirim.Sipariş vereli 15 gün oldu hala beklemediyim hollanda post ile geliyor ne kadar sürer gelmesi sayın @AykutEzer
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takip kodunu verir misiniz?Gearbest nl ve cn ile kafasina gore gonderiyor nl ile olursa biraz daha uzun suruyormus 17track.net den takip numarasi ile arada bak birden hareketlenme goreceksin. Ben ayin 25inde vermistim bi yerlerde suanda ama nerde oldugunu anlamadim ama onun beni bulacagina inaniyorum :-D
Tecrübelerini bekliyoruz.Bugün ürünü teslim aldım 17 günde geldi çok şükür sıkıntı çıkmadı
Basak sehir pimde bekliyor benimki ebubekir sen hangi modelini almistin
Kargo geldi ama tablet klavyeside vardi siparisde o cikmadi paketden
Kargoya verildiği zaman gelen maili bana iletir misiniz?Kargo geldi ama tablet klavyeside vardi siparisde o cikmadi paketden
W4 ve W5 modelleri uygun. Ben w4 modelini kullanıyorum, w5 ile test yapmadım ancak kullananlar var. Aşağıdaki linke ürünleri ekliyorum.@AykutEzer tavsiyenize uyarak A118-c'de karar kıldım. Bir kaç gün içerisinde sipariş vermeyi düşünüyorum. Gps modülü hangi modeli önerirsiniz?