geçmiyor dediyse neden aldırdınız ?gazcı ağır kusur geçmiyor dedi bende tampona aldırdım
sabah ruhsat işide halloldu. memur evrakları incelerken lpg nin faturasının kopyasıda var dedim aslını alıcaksan garanti için kopyayı bana ver dedim yada kopyayı al dedim hepsini aldı lpg yi takan arkadaşım nasıl oksa dedim sabır çeke çeke işimi hallettim çıktım.
sabah ruhsat işide halloldu. memur evrakları incelerken lpg nin faturasının kopyasıda var dedim aslını alıcaksan garanti için kopyayı bana ver dedim yada kopyayı al dedim hepsini aldı lpg yi takan arkadaşım nasıl oksa dedim sabır çeke çeke işimi hallettim çıktım.
Sen ondan iyi mi bileceksin...
Ekli dosyayı görüntüle 25879 Ekli dosyayı görüntüle 25878 Ekli dosyayı görüntüle 25877 Katkıyı koyayım.
Polen filtresini söktük(geri takmadım) ben diyeyim 2 siz deyin 4 yıllık...
Hava filtresi de kötü durumdaydı, servisten sipariş edecem artık.
Muayene tarihini nasıl öğrenebilirim...
Pazartesi plakayı değiştirecem trafikte öğrenemezmiyim...Tüvtürk istasyonundan muayene belgesinin kopyası alınabiliyor diye okumuştum hocam.
Muayene rapor numarası istiyor abi. O da Yok ki..E-Devlet - Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı - Araç muayene sorgulama
Ruhsat Yok ki...Ruhsatta son muayene evragi yok mu, Cem abi üç ay aonra demişti.
Gelmiyor artık, 30 gün içerisinde emniyetten kendin alıyorsun.Ruhsat Yok ki...
Aldık diye hatırlıyorum ama Ahmet o sonradan gelecek diyor.
Yanılmıyorsam saçma bir şekilde ikinci el alımlarında ya da plaka değişikliği olunca yeniden yapılması şartı var.30 kasımda egzoz muayenesi yapılmış. İlginç değilmi ayrı ayrı yapılması...
plakalık alınca vidaları çıkartınca delikleri neyle kapatabilirim? bir de deliklerin sonradan kapatıldığı anlaşılır gibi düşünüyorumVidalı plakalar muayeneden geçmiyor diye biliyorum. Plakalık takarsın, delikleri kapapatırsın olur biter.