kadir
Kıdemli Üye
Radyatör değişecek doğal olarakda antifiriz lazım bunu neden tedarik etmedin? Yumurta geldi ağıza ahanda birazdan havai fişekler patlayacakShelle de bakacam, kaç lt onu bilmiyorum ve bulamazsam napayım..
Radyatör değişecek doğal olarakda antifiriz lazım bunu neden tedarik etmedin? Yumurta geldi ağıza ahanda birazdan havai fişekler patlayacakShelle de bakacam, kaç lt onu bilmiyorum ve bulamazsam napayım..
İstanbul meselesi yeni çıktı.Radyatör değişecek doğal olarakda antifiriz lazım bunu neden tedarik etmedin? Yumurta geldi ağıza ahanda birazdan havai fişekler patlayacak
İstanbul girişinde antifiriz ölçümü mü yapıyorlarİstanbul meselesi yeni çıktı.
Faso ağa ölçüm yapmaz mı . Antifirzsiz gönderiyorum, bişey olursa halledersinİstanbul girişinde antifiriz ölçümü mü yapıyorlar
Benzin mi bu yaaaAntifiriz İstanbul'a da Malatya'ya da yeter
Benzinle kafayı bozdun, bırak artık bu işin peşini zevk almaya bakBenzin mi bu yaaa
Takılıyom beaaaBenzinle kafayı bozdun, bırak artık bu işin peşini zevk almaya bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bişey biliyorsan söyle, 3 lt koyarsam -20 derece, İstanbul da Malatya da -20 nin altına düşmez demek istedim. 4 lt koyarsam garanti olur, bakarım yarın bulabilecekmiyim.
Niye araba anliyomu hangi marka olduğunuTakılıyom beaaa
Marka koy gerisini koyu ver gitsin ama hep aynı markayı al kullan
Kıbar parça sonuçda olur böyle bi miktar şeyçikler.Niye araba anliyomu hangi marka olduğunu
Valla bak gıcıklık yapasim var zaten , aşı yaptırdım kafam bir milyon.
Servisten aldım radyatörü, peteklerde 4-5 yerde ezilme vardı, kargoda mı oldu ,önceden mı vardi bilmiyorum,tamirci bişey olmaz dedi.
Takıldı bile, bişey olmaz ya, şimdi geri gönderip 20 gün daha beklemek istemedim.Kıbar parça sonuçda olur böyle bi miktar şeyçikler.
Bana ters ben fikrimi söyleyim sen kendi başını ye