Size şimdi bugün çekilen ve başrolünde benim oynadığım bir Karadeniz fırkası anlatacağım.
Stratusun muayenesi için 2 Nisan'a randevu aldım. 31 Mart seçimlerine Stratus ile gittim o gün sargı koptu, korna çalışmaz oldu. Bunun üzerine sargı almak için muayene tarihini 4 Nisan Perşembe yani bugüne öteledim. Bu sabah işe gitmedim ve öğleden önce sargı almak için sanayinin yolunu tuttum. Sargıyı alıp eve döndüm ve montajını yaptım. Muayene istasyonunun yolunu tuttum (15km). Muayene görevlisi 15 metre ilerdeki ilk rollera girdi ve orda kaldı.
Ekli dosyayı görüntüle 69730Başka birini çağırdı o da başka birini çağırdı, 3 kişi arabanın başında, biri iniyor diğeri biniyor felan derken en son beni çağırdılar. Gittim baktım ki direksiyon elemanın elinde kalmış
direksiyon mafsalınin ortasındaki 21'lik somunu takmayı unutmuşum
eleman direksiyonu ceviremedigi için kanala düşmemek adına ilerleyemiyor
neyse ben çevirdim. Bir şekilde ilerledi muayene bitti. Ben de airbag söküp direksiyonu takmaya başladım, o ara geldi eleman dedi ki abi muayeneden kaldın, dedim aaa niye ki, abi direksiyon yüzünden, dedim hadi canım, beni sürekli şaşırtıyorsun ama
sonra işte durumu izah ettim, korna çalışmıyor diye sargiyi değiştim civatayi takmayı unutmuşum, elimde de cıvatayi gösteriyorum tâbi, bunun üzerine eleman da o sihirli cümleyi kurdu, aaaa kornayi kontrol etmeyi unuttuk
Hiçbisi yapmasam geçmiştim ya la
Ekli dosyayı görüntüle 69731
Direksiyon çıktı diye de direksiyona dair tüm tuşlara basmış bit yavruları