Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Kontinyu işleri ne durumda
Çok yakar bu sana gelmez
Kontinyu işleri ne durumda
Sen tam bir şeytansın Belki Legacye salça oluruz bi dur heleÇok yakar bu sana gelmez
Sen tam bir şeytansın Belki Legacye salça oluruz bi dur hele
Bu durumlarda çekik gözlülerin mantığı aklıma geliyor ve bir kez daha minnettar oluyorumBugün de sunroof modülünü elden geçirdim, içindeki ana entegre işini yapmıyor bende kestirmeden bobin bacaklarına yol çektim, entegreyi bulursam orjinaline döneceğim şuan için sorun çıkarmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 68311
GutttSilecek su motoru yoktu sıfır alıp taktım, sisler temizlendi tampondaki yerini aldı, panjur ve farları da taktım. Stop tesisatini elden geçirdim, stoplar yanmıyordu o da fren switchinden çıktı onu da değiştim sorun kalmadı. Lastikler rezaletti 2. el 2022 üretim Continental premium bilmem ne 6 modelli lastikleri aldım, bugün montajını yaptırdım. O arada davlumbazlari taktım ve egzoza uc aldim sıfır onu kaynattırdim. Öncesinde tavanı sokmuştum yazdım mi daha önce bilmiyorum onu taktım, sunroof modülünü yerine yerleştirdim, düğmelerini felan yerine taktım, kızaklari yağladim o iş de benim açımdan bitti. Sol şoför kapı switchi yoktu onu aldım taktım
To be continue...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 68926Ekli dosyayı görüntüle 68927Ekli dosyayı görüntüle 68928
Çoğumuzun aklına bu soru geliyor ancak, Erçay'ın bütçesi bizim çenemizi yoracağı için sorunsuz hallediyordur diye tahmin ediyorum.Onu da aldım bunu da aldım dediklerini kolay temin edebiliyor musun? Muadil parçalar mı bunlar
Bah hele şuna, sökmüş bile almancayı...
Evet, ameriganci japon bu yahu, motor mitçibişi, @Domestos Veli abim sadcee Elon Musk güzellemesi yapıyor diye dünyadaki tek mitçibişi space star sanmayalim lütfen, distribütör bobini Mazda 323 yada 626 ile aynıOnu da aldım bunu da aldım dediklerini kolay temin edebiliyor musun? Muadil parçalar mı bunlar
En kötü ağam var benim @mustafayk , gerçi garip guraba çok diye pek uğramıyor buralara ama yine de etiketleyimÇoğumuzun aklına bu soru geliyor ancak, Erçay'ın bütçesi bizim çenemizi yoracağı için sorunsuz hallediyordur diye tahmin ediyorum.
Neden kayıpmış bişi dedi mi ağam?Aylar sonra bir el atayım da iftar saatine kadar meşgale olsun dedim, el freni tutmuyordu, çok da normalmiş tutmaması Ekli dosyayı görüntüle 69623Ekli dosyayı görüntüle 69624
Alın bu da günün bonusu, kayıp ağa @mustafayk bulundu
Ekli dosyayı görüntüle 69625
Kadere bak... Kimleeeeer kimlerle beraber...Aylar sonra bir el atayım da iftar saatine kadar meşgale olsun dedim, el freni tutmuyordu, çok da normalmiş tutmaması Ekli dosyayı görüntüle 69623Ekli dosyayı görüntüle 69624
Alın bu da günün bonusu, kayıp ağa @mustafayk bulundu
Ekli dosyayı görüntüle 69625
Yakıtı düşünüyorsa; 1,3 multijet bişiler alsın, hem ismi de sıkıntılı değil.5.2 çok yakıyormuş diye sesi soluğu çıkmıyormus, onu satmış, bugün de gelmiş Ankara'dan skiyong kayiyon almış en dizelinden, bence isim bayağı birşeyler anlatmaya çalışıyor dedim, yok daha az yakar bu kanka dedi, uzun yolda 4 liradan fazla yaktı diye mesaj attı Bolu'ya varınca isminin hakkını veren bir araç daha almış ağam
Ağanın eli tutulmazYakıtı düşünüyorsa; 1,3 multijet bişiler alsın, hem ismi de sıkıntılı değil.