universitely76
Aktif
- Araç Markası
- 2009 Mazda 3 Touring
- Araç Renk ve Tip
- Sedan - Gri Şimşek
Hızlı başlamış hızlı bitmiş, bir yüz görümlüğü faslını herkes bekliyormuş ama ustam
300 M mi bu ? BayılırımEvet birinci rüyaya ortağımın eşi çökünce, rüya yarıda kalmıştı. Yarın itibariyle yeni bir rüyaya tek dalıyorum. Muhtemelen buna da benim eşim çökecek. Yani kısacası evliyseniz bu tarz işlere girmeyin. Yeni konu açmaya da gerek yok, Mazda Mahallesi'nde Chrysler olarak çok dikkat çekmemek gerek.
Elemanımız bu arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 63698
300 M mi bu ? Bayılırım
Delümüdür nedür yavvvv....fazla zeka olunca hep beyne oluyorEvet birinci rüyaya ortağımın eşi çökünce, rüya yarıda kalmıştı. Yarın itibariyle yeni bir rüyaya tek dalıyorum. Muhtemelen buna da benim eşim çökecek. Yani kısacası evliyseniz bu tarz işlere girmeyin. Yeni konu açmaya da gerek yok, Mazda Mahallesi'nde Chrysler olarak çok dikkat çekmemek gerek.
Elemanımız bu arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 63698
Okumasın çok zevkli oluyor biraz daha uzatmanı rica ediyorumEkli dosyayı görüntüle 64400
Ekli dosyayı görüntüle 64401Ekli dosyayı görüntüle 64402
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ilk araca ne oldu diyordunuz onun da resimlerini ekleyim
Ekli dosyayı görüntüle 64403Ekli dosyayı görüntüle 64404Ekli dosyayı görüntüle 64405Ekli dosyayı görüntüle 64406
Emir telakki ederimOkumasın çok zevkli oluyor biraz daha uzatmanı rica ediyorum
Zaman yok aslında, aracı Aralık son haftasında aldım. O zamandan bu zamana en fazla 3-5 gün bakabildim. Gün dediğime bakma 2-3 saat anca yani, zaten bu yüzden bir an evvel çalışsin diye uğraşıyorum ki eve çektirip sağıni solunu toplayabileyim haftasonlari yoksa çok yatar buZaman-heyecan-yetenek olunca yapılan işte zevkli oluyor kolay gelsin, takip.
O ilk araç, o artık benim değil sıra bundaKolay gelsin üstad,ellerine sağlık maşallah canavara can vermişsiniz resmen.
Kontinyu işleri ne durumdaTo be continue