Gökan Turmuş
Katılımcı
Samsun Valisinin makam aracıydı çıktığı sene, malum Taxi filminin revaçta olduğu 406 dan sonra epey heveslenmiştim. Hala aklımdaArıza sorunları olmasa duruşu çok güzel
Samsun Valisinin makam aracıydı çıktığı sene, malum Taxi filminin revaçta olduğu 406 dan sonra epey heveslenmiştim. Hala aklımdaArıza sorunları olmasa duruşu çok güzel
Araca ve döneme bakılırsa, işini bilen bu vali ma'ammer güler olmalı.Samsun Valisinin makam aracıydı çıktığı sene, malum Taxi filminin revaçta olduğu 406 dan sonra epey heveslenmiştim. Hala aklımda
Çıkan ilk ilanı attım, seçenek olsun diye de belirttim, bu olsun demedim lütfenAraba güzelde, o araba bu araba değil, gözüm tutmadı pek
Motor mekanik değil ama kaporta,trim yedek parça zorlarİç açıcı değil ,onun yerine Honda olsa,
Honda / Civic / 1.6 / LSi / Severek bindik artık veda vakti sahibinden.comda - 1086573308
Honda / Civic / 1.6 / LSi / Severek bindik artık veda vakti sahibinden.comda - 1086573308www.sahibinden.com
Km çok geliyor bana 230-250 bandı olsa içi güzel temizİç açıcı değil ,onun yerine Honda olsa,
Honda / Civic / 1.6 / LSi / Severek bindik artık veda vakti sahibinden.comda - 1086573308
Honda / Civic / 1.6 / LSi / Severek bindik artık veda vakti sahibinden.comda - 1086573308www.sahibinden.com
Dev indirim yazmış bizim yerel yalama basın... Dev dediği indirim 2 lira mıymış.Lpg bu gece 2 lira indirim geliyor. Amerikanlari düşünün bence
2.04 lütfenDev indirim yazmış bizim yerel yalama basın... Dev dediği indirim 2 lira mıymış.
Tek hava yastıklı,ben limiti arttirdikca arabalar da artıyor.
Skoda çok güzel, favoriye aldım. Perşembe ararım.
Saab'a yüksel benceSkoda çok güzel, favoriye aldım. Perşembe ararım.
Amerikan kasa Accord parça olarak sıkıntılı olur diye almıyorum( yoksa ilk onceligim olur). 2004 ve sonrası Accord olabilir.Saab'a yüksel bence