hagakure
Aktif
Tamamen anlamadığımdan soruyorum, max gücü 141 hp olan motordan test sonucu nasıl 163 hp ve 340 tork çıkar.
Hemi de makyajsız ve bu fiyata...
Yazılım falan olmuyor ise( büyük ihtimalle olmuyor)eksper yapan yer kafasına göre yazabiliyor demek ki...Tamamen anlamadığımdan soruyorum, max gücü 141 hp olan motordan test sonucu nasıl 163 hp ve 340 tork çıkar.
Km düşük büyük kazası yok gibi, piyasa zaten uçmuş, 2009 Mazda 3 lere 90 civarı yazıyorlar..Hemi de makyajsız ve bu fiyata...
Abi, seni beni koltuk altımızdan havaya kaldırıp koştursalar 100 metreyi çok rahat 5-6 saniyelerde koşarız... Ne senin dizin ne benim belim sıkıntı olur.Tamamen anlamadığımdan soruyorum, max gücü 141 hp olan motordan test sonucu nasıl 163 hp ve 340 tork çıkar.
Uçmuş piyasası 50-60 arası olan araca 10 bin fazla diyorsan sadece km düşüklüğü yetmez, sıfır hata ve tam bakım, geçmisi, geleceği belli olması gerekir.
Ehliyeti bile olmayan biri için fazla olmaz mı100 bine kadar yok hocam. Yada benim gibi 30-35 bandına gelin
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...yim-bu-orjinallikte-baska-yok-829318767/detay
Fena durmuyor bence.
Mazda 6 ile aynı segment hocam. 2.4 Sonata lar hakkında hep olumlu yorum duymuştum. Hatta 6 lardan daha konforlu diye biliyorum.Ehliyeti bile olmayan biri için fazla olmaz mı
İ20 bakıyorum 85 e 2012-2013 küçük hasarlı bile yok..Mazda 6 ile aynı segment hocam. 2.4 Sonata lar hakkında hep olumlu yorum duymuştum. Hatta 6 lardan daha konforlu diye biliyorum.
İlk araç ise D yerine C yada B bakmak lazım tabi.
Yoksa bundan sonra Faşo anca keser kayini.
Abi Xedos sahibi biri hiç böyle önerilerde bulunur mu ya? i20 falan çok uzak şeyler. Şimdi öncelikle şunu alıyorsun kayınçoya...İ20 bakıyorum 85 e 2012-2013 küçük hasarlı bile yok..
M3 impresive takip ederim valla, bu nedir ya..
Mesaj otomatik birleştirildi:
95 e ancak bulunur. Ben vazgeçiyorum
Adamın ilk arabası amaAbi Xedos sahibi biri hiç böyle önerilerde bulunur mu ya? i20 falan çok uzak şeyler. Şimdi öncelikle şunu alıyorsun kayınçoya...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kelepir-satilik-830257003/detay
Daha sonra iki ay oda sıcaklığında bekletip satıyoruz 70 bine...
Şaka bir yana şu alttaki ilan gibi bir şey de olmaz mı hiç? İlk araç olarak direk zirvelerde başlasa işe? Bence olur...
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-1.9-dizel-otomatik-sunrooflu-829013179/detay
Kardeş var mı bildiğin otomatik bı araba, kayinco Ankara'da ona alacak.Geçmiş olsun bi yerlerin donsun
Gölbaşında bir öğretmende vardı 2004 Accord. 67'ye aldım onu bir arkadaşıma, ki o da öğretmen onun dışında bir araç şuan bilmiyorum o bütçelerdeKardeş var mı bildiğin otomatik bı araba, kayinco Ankara'da ona alacak.
67 mi, yürüyor muyduGölbaşında bir öğretmende vardı 2004 Accord. 67'ye aldım onu bir arkadaşıma, ki o da öğretmen onun dışında bir araç şuan bilmiyorum o bütçelerde
Engin öner, ooo o zaman kesin el atmalisin bu işeBizzat ben baktım, içinden geçtim hatta kozmetik kusurları dışında iyi makinaydi. 75'ten başladık pazarlığa 67'de kavuştuk Maxima forumlarına desteği kestim ama içerde adamlarım var. i30 infiniti var olması lazım birinde, bir kişide de maxima. Tâbi bunlar güvendiklerim yoksa infi maxi konusunda burayı japon pazarına çeviririm iletişim başkanlığındaysa ismi nedir. Benim kurum
Gecen sene o fiyatlara GG kasa makyajlı 6 veriyorlardı abi şimdi ise GF kasa ancak alınabiliyor biraz değil baya zarar etmişTam bir sene önce böyle bi konumuz varmış
Burdan devam edelim. Gecen seneden bu yana hem kredi faizleri yönünden hem araba fiyatları yönünden biraz zarar etmiş olabilir ama vardır bı hayır..