Yeni personel herhalde tanımıyorum. Whatsapp'tan yazarsın bana ihtimalleri değerlendiririz konuyu baltalamayalim dicem de çok geç mi bilemedim. Xedos harika bir araç diyeyim de bari konuyla.da alakali olsun.
Konuyu balatayabilirsin çünkü daha ben ilgilenmiyorum , O seni tanıdıYeni personel herhalde tanımıyorum. Whatsapp'tan yazarsın bana ihtimalleri değerlendiririz konuyu baltalamayalim dicem de çok geç mi bilemedim. Xedos harika bir araç diyeyim de bari konuyla.da alakali olsun.
Eyvallah cümlemize..Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin..
Valla Erçay yardım etmese diyecem yanlış olacak, adam direkt herşeyi halletti. Ben yardım ettim uzaktan,notere falan gidin dedimHayırlı olsun, araç çok güzel duruyor,kazasız belasız inşallah.
Erçay Reis sağolsun,herkesin imdadına yetişiyor valla.Banada çok yardımcı olmuştu ama ben tırt çıkmıştım.Allah işlerinde kolaylık versin. Güle güle uç sevgi kelebeği dermişim
İyi ki, notere gidin diyerek yardımcı olmuşsun hocam. Tapuya falan gitselerdi çok sıra oluyor beklerlerdi. Vakit kaybı yani...Valla Erçay yardım etmese diyecem yanlış olacak, adam direkt herşeyi halletti. Ben yardım ettim uzaktan,notere falan gidin dedim
Not: ovulmeyi sevmez kendisi ama biz hakkını teslim edelim
İs**** kim , is ile başlayan baayan adı da bulamadım,nereye gidiyor bu para başım derde girmesin şimdiTR33 0001 5001 5800 7306 1563 30
Teşekkürler.Kayınçoya hayırlı olsun
Erçay abim candır tüm türkiyeye yardımı dokunmuştur
Bu Legacy yi izmirde ziyaret etmiştim güzel di daha güzel duruyor şu an,
Ekli dosyayı görüntüle 57477
Doğru yoldasın delikanlı devam etİs**** kim , is ile başlayan baayan adı da bulamadım,nereye gidiyor bu para başım derde girmesin şimdi
Şimdi şöyle;Kim kime ne aldı birisi şema çizsin
Anlaştık ya şimdi burdan aciklatma, kara kara kara ,ille de karaDoğru yoldasın delikanlı devam et
Sen hele Gölbaşına benim yanıma gel önceHatay'a gelicem, artık mutlu olmak benim de hakkım