incirinaltı
Aktif
Kuzen elektrikci, iki kabloyu birleştir dedi, yetişir mi bilmiyorum.İki kablo veya üç (ne şekilde yetişirse) takviye kablosunu birleştirmek geldi aklıma.
Kuzen elektrikci, iki kabloyu birleştir dedi, yetişir mi bilmiyorum.İki kablo veya üç (ne şekilde yetişirse) takviye kablosunu birleştirmek geldi aklıma.
İki üç artık kaç kablo ile yetişirse.Kuzen elektrikci, iki kabloyu birleştir dedi, yetişir mi bilmiyorum.
Abi 3x2.5 veya 3x.35 antigron kablo bulabilirsen onu da kullanabilirsin linye niyetine.Kuzen elektrikci, iki kabloyu birleştir dedi, yetişir mi bilmiyorum.
Bulurum, yarin olsun hayrolsun bakalim, bı tamirci desteği alırım artık.Abi 3x2.5 veya 3x.35 antigron kablo bulabilirsen onu da kullanabilirsin linye niyetine.
Neden boşa alamıyorsunuz? Yoksam boş mu değilsinArkadaşlar cx5in kontağıni açık birakmisim muhtemelen, akü yeni ama 10 saatte boşaltmış, ön taraftan araç yaklasamaz, arka taraftan akü kablosu yetişmez, boşa alamıyorum, aküyü sokmekten başka çare var mı.
?
Araçta sadece hava yastığı lambası yanıyor nedense.
Nasıl olacak oNeden boşa alamıyorsunuz? Yoksam boş mu değilsin
Orda bi kapak var çok uzakdaaaa değil onu sökNasıl olacak o
El freni nasıl olacakOrda bi kapak var çok uzakdaaaa değil onu sök
Soru süper bu sorudan anladığım elektronik el freni cevap veriyorum.El freni nasıl olacak
Uzun bı takviye kablosu bulamazsam denerim,Soru süper bu sorudan anladığım elektronik el freni cevap veriyorum.
O kapağı oraya koyan elektronik el freni içinde bişey koymuştur.
Kitapda yazar bence
Araba itilebilir bi yerde mi.Uzun bı takviye kablosu bulamazsam denerim,
Evet, vites boşa çıksa kendiliğinden geri gelir.Araba itilebilir bi yerde mi.
Kuzen elektrikci, iki kabloyu birleştir dedi, yetişir mi bilmiyorum.