Merhaba arkadaşlar 99 model 626 aracım için amortisör almam lazım gazlı mı yağlı mı tavsiye edersiniz araç sanki tabiri caizse yayları kesik Tofaş gibi en küçük çukurda aracı sallıyor oda beni rahatsız ediyor yardımcı olursanız sevinirim
Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var. Şahsen, konfor için yağlı, yol tutuşu için gazlı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar 99 model 626 aracım için amortisör almam lazım gazlı mı yağlı mı tavsiye edersiniz araç sanki tabiri caizse yayları kesik Tofaş gibi en küçük çukurda aracı sallıyor oda beni rahatsız ediyor yardımcı olursanız sevinirim
Benim amacım konfor odaklı olmasıMesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var. Şahsen, konfor için yağlı, yol tutuşu için gazlı tavsiye ederim.
Konfor için yağlımerhabalar mazda 3 2011 model aracım için ön amortisör gerekli ne önerirsiniz? yada nereden alabilirim?
Herkezin bekletisi ve bakışı farklı
Sasch marka amörtisör takılı (2 günlük) Kullandım tam ben sert severim ama çok sert geldi bana
Kyb takılı ( 2 günlük) sasch a göre daha yumuşak ama orjinale göre bi tık daha sert ama
Modele göre değişiyor, kyb, tokico, fomoco bi marka daha vardı hatırlayamadımOrjinal amortisorleri KYB urettigini biliyorum. En azindan cx9 un ki oyle.