MutluTEKİR
Aktif
350 tl ye 3 amortisör alınır
Serviste tokico marka takılıyor , piyasada bulmak çok zor , kyb de çok iyi, Adem usta da onu takıyor , 1 tokico fiyatına 2 kyb alınabiliyor , bu açıdan bakınca haklısınız,Hocam servis kampanya ile 350 tl civarina geliyorki bana gore hic mantikli degil. Bir cift yerine tek amortisor almak. Servisin sattiginin Kyb den ne farki varki.
Aklın yolu bir@DarK PaSSenGeR amortisör için o kadar para verme, al kyb bak keyfine...
enteresanBence de o kadar para vermeye gerek yok geçen yıl servisten almıştım tokico marka amortisör u ama nedense 1 yıl da patladı öyle sert bir şekilde bir yerede vurmadim kasise dusmedim ama patladı kyb al tak devam et
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustamın başını kaşımaya vakti yok maalesef.Peki üstat yaylarımızın ömürleri ne kadar ? Kısa ise; ne zamanda bir değişim yapılmalıdır ? @Adem Usta
Arkadaşlar ben kyb amortisör taktırdım 6 ay önce çok aşırı sert diye aldığım yere söyledim değişim yaptılar yenisini taktık onlarda aynı araç gram esnemiyor 3 kişi assılıoz tık etmiyor sanki yayları kesilmiş araç gibi bir cukur yada kasisten geçince arkada deprem oluyor gibi ben konfor istiyorum araba bi tümsekten zıpladımı esneyecek bana yardımcı olurmusunuz size zahmet
Satabiliyorsanız satın o amortisörleri, Monroe Reflex takın.
Daha alalı bir ay oldu kime satabilirimki mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum ustam ben hayatımda böyle bir anortisöt ne gördüm ne duydum
Peki üstad bu monreo reflex yumuşaktır dimi birde nereden temin edebiliriz fikriniz varmı?Taktırdığınız ustaya biraz zarar ederek olabilir.
mazda 3 hangi kasa bilmiyorum ama izmirde cihangir ustamla sohbet ederken mazda 3 ve sertlik konusu açılmıştı biz bir sürü mazda 3 e spor yay takarak yumuşattık demişti nasıl yani dedim,
- bize göre helezon boyları cok kısa aynı amortisör fordda var onun helezon boyları kısa dedi spor yay takıyoruz baya bir müşterimize taktık ve memnunlar dedi.
aynı şekilde 323 bj ye tein marka spor yay ile daha yumuşak bir sürüş alındı @ALPEREN58 nasıl sence helezonlar ?
yani bu konuyu araştırın derim yumuşak sürüş orjinal helezonlar ile gelmeyebilir.spor yay olayını isterseniz cihangir ustanın iletişimini vereyim tüm detayları ile sorup bulunduğunuz bölgede halletirebilirsiniz.
keşke değiştirmeseymişsiniz eskileri KYB gazlı amortisörler araca göre sert olabiliyor ama bu kadar da sert olmasını beklemiyordum açıkcasıAma bende bu sorun eski amortisörler de yoktu kyb taktıktan sonra oldu yoksa gayet memnundum araçtan
Peki üstad bu monreo reflex yumuşaktır dimi birde nereden temin edebiliriz fikriniz varmı?