Mazda 6'da manuel seçeneği daha az gibi, o bütçe ile temiz 6 bulmak da zor, hakkında hayırlısı.
Araç sahibiyle görüştüm otomatik şanzımanda türbün sesi varmış 1.viteste yeni olmaya başlamış o olay aklıma takılıyor tahminimce 300 bin km civarında revizyon ister otomatik şanzımanKomple boya senin için sorun değilse, tramer kontrolünden sonra Evo'dan aracı teyit ettirip ikinciye yönelirim.
servis acelesi yok ama 5-6 bin tl masrafı var demişOtomatik şanzımanda ses varsa dikkat etmek lazım. Allah korusun.
Alınır alınmaz bilmiyorum ama böyle insanlara dürüstlüğü için teşekkür etmek gerekir... durust olduğunu düşünmek istiyorum 10 binlik masrafı var da 5 bin demiyorsa piyasaya göre uygunsa dürüst satıcıdan almak mantıklı .servis acelesi yok ama 5-6 bin tl masrafı var demiş
O grupları dikkate alırsak yandık zaten... bilgi paylaşımı yerine sorun paylaşalım diye kurulmuş, paylaşılan çoğu şeyler de, anlık maalesef...Makyajlı M6 içime sinmedi benim. Aracı birden fazla kişi satmaya çalışıyor. Sahibinden.com fiyatı 39 bin, facebook gruplarında 42 bin fiyatı var.