Üstat almayacağım araç için hem aracı hem sahibini yormak prensibim değil. Bunu yapanada çok gıcık oluyordum çünkü kendi Almerami satarken. Ama yürüyeni ve motoruna sahibi kefildi.
@suleyman reis,pimpirikli değilim hocam. 50 bin para saydigin alet, sırf o araç için demiyorum, azıcık düzgün olacak. Hatta yeni alınan bir mal için geçerli. Tabi alıcı her kim ise onun içine sinecek. Sonuçta belli bir yaşa gelmiş araçlar,boya sorunu, kozmetik sorunu olabilir lakin bunun bir sınırı var. Şimdi Veli Babanın Beyaz Güvercini 7-8 yaşında değildi ki o da 20 yaşında bir araçtı ve hatta sizin benim kacirdigim Beyaz 626 niz gayet düzgün bir araçtı. Fiyatları hiçte kendi yaşıtlarından farklı değildi.
Birde ufak tefek görünen bu koltuk yırtığı vs benim gibi sanayi ile haşır neşir olmayan birileri için ciddi külfet dogurabiliyor.
Son olarak geçen haftalarda bir Carinayi inceledim video ve fotoğraf ile. Sahibi o kadar düzgün biri idi ki, söylediği kusurları taşıyan aracı hiç almayacak olsam bile aracı nerdeyse alıyordum. Carina in fren sıkıntısı engel olmuştu. Misal adama video dedim daha önce hazırlamis olduğu videoyu gönderdi ve araçta torpido ve göğüsteki çatlaklar ile başlıyor idi çekim. Görünmeyen ne kadar çatlak varsa hepsini çekmiş
Yani bir tanıdığınız gidip çekim yapsa o kadar negatif yeri çekmez.Lakin bu negatiflikleri göstermesi tam tersi hoşuma gitmişti. En azından bahsettiği tüm ağır bakımların yapıldığı kesinleşmiş olmuştu.