refik varol
Katılımcı
Ben de mazda kullanıcısı ve hayranı olarak değerli fikirlerinize katkıda bulunabilmek için bir kaç kelam da ben yazayım istedim.
Mazda almak genel de mazda hayranı olan ve alışılmışa meydan okumak isteyenlerin harcıdır.
Mazda hayranı zaten mazda yı bilir alır ve keyfini sürer. Anlatılanları (olumsuz eleştirileri) saygıdan dinler üslubuna anlattıklarının yanlış olduğunu anlatmaya çalışır ve gider mazdasını alır keyfini çıkarır.
Alışılmışa meydan okumak isteyenin işi biraz daha zor. Önce kendini ikna edecek, sonra şehir efsanesi anlatıcılarının temelsiz ve dayanaksız hurafelerine göğüs gerecek. En sonunda yorgun, bitkin ve hala kafasında bazı şüphe ve korkularla bayi ye veya pazarlığını yaptığı 2.el mazda yı almaya gider. Düşünceli ve acabalarla mazdasını noterden alır koltuğuna oturur şöyle arkasına yaslanır derin bir nefes alır ve verdiği nefesle bütün acaba ve hurafeleri içerisinden söker atar. İçini ılık ve tatlı bir huzur kaplar. Sonra mazda iyi ama... larla başlayan cümlelere kulaklarını tıkar ve keyfini çıkarmanın hazzını yaşar.
Mazdacı olmak böyle birsey
Şahsım için çok kolay olsada..Genelde çok doğru....Süper
Moderatörün son düzenlenenleri: