mstkurt
Sessiz
Merhaba,
1,5 ay önce satın aldığım makyajlı kasa 2015 Mazda CX-5 aracımı satıyorum.
2 yıldan fazla Subaru Forester kullandıktan sonra daha konforlu olduğunu düşündüğümüz için CX-5 aldık. Ancak hem kabin içi ferahlığı, diz/baş mesafeleri hem de sürüş dinamiklerinin Forester sonrasında tatmin etmediği için tekrar Forester'a dönme kararı aldık. Aracı bu yüzden satıyoruz. Bu sebeple yalnızca 2015 üstü Forester ile takas yapabiliriz.
Araç özellikleri;
-2015 model
-Kırmızı renk
-Makyajlı kasa
-87.000 km'de
-Otomatik
-Kaza, boya, değişen yok. Sadece bagaj kapağında 6-7 santimlik, çizgi halinde, ufak bir göçük var.
-Tramer kaydı yok.
-2 bakımı hariç tümü yetkili serviste yapılmış. 60 bin ve 80 bin bakımları yakında servis olmadığı için dışarıda yapılmış.
-Ben aldıktan sonra 4 mevsim, Falken Euroall Season AS210 lastik aldım. Sıfır kondisyonda.
-Aldığım gibi şanzıman yağını değiştirdim.
-Bir sonraki bakımına 3.000 km var.
-Muayenesi 1 ay sonra bitiyor.
-Lokasyon: Çekmeköy, İstanbul.
Fiyat: 330.000 Lira
Pazarlık yapmayı beceremediğim/sevmediğim için son fiyat olarak yazdım. Pazarlıksız fiyattır. Malum sitedeki ilanları incelerseniz, abartısız/makul bir fiyat yazdığımı görebilirsiniz.
İstanbul Anadolu yakasında istediğiniz yerde ekspertiz yaptırabilirsiniz.
Telefon: 05555657111
1,5 ay önce satın aldığım makyajlı kasa 2015 Mazda CX-5 aracımı satıyorum.
2 yıldan fazla Subaru Forester kullandıktan sonra daha konforlu olduğunu düşündüğümüz için CX-5 aldık. Ancak hem kabin içi ferahlığı, diz/baş mesafeleri hem de sürüş dinamiklerinin Forester sonrasında tatmin etmediği için tekrar Forester'a dönme kararı aldık. Aracı bu yüzden satıyoruz. Bu sebeple yalnızca 2015 üstü Forester ile takas yapabiliriz.
Araç özellikleri;
-2015 model
-Kırmızı renk
-Makyajlı kasa
-87.000 km'de
-Otomatik
-Kaza, boya, değişen yok. Sadece bagaj kapağında 6-7 santimlik, çizgi halinde, ufak bir göçük var.
-Tramer kaydı yok.
-2 bakımı hariç tümü yetkili serviste yapılmış. 60 bin ve 80 bin bakımları yakında servis olmadığı için dışarıda yapılmış.
-Ben aldıktan sonra 4 mevsim, Falken Euroall Season AS210 lastik aldım. Sıfır kondisyonda.
-Aldığım gibi şanzıman yağını değiştirdim.
-Bir sonraki bakımına 3.000 km var.
-Muayenesi 1 ay sonra bitiyor.
-Lokasyon: Çekmeköy, İstanbul.
Fiyat: 330.000 Lira
Pazarlık yapmayı beceremediğim/sevmediğim için son fiyat olarak yazdım. Pazarlıksız fiyattır. Malum sitedeki ilanları incelerseniz, abartısız/makul bir fiyat yazdığımı görebilirsiniz.
İstanbul Anadolu yakasında istediğiniz yerde ekspertiz yaptırabilirsiniz.
Telefon: 05555657111
- Marka
- Mazda
- Model
- CX-5
- Model Yılı
- 2015
- Yakıt
- Benzin
- Vites
- Otomatik
- Kilometre